Apparatuur

NEFF

Koken inspireert mensen, en mensen inspireren ons. Dit is het basisprincipe achter alles wat wordt gedaan bij NEFF. We putten uit onze rijke geschiedenis van ruim 140 jaar die begint in de Duitse stad Bretten. Daar start Carl Neff met de productie van koolkachels. Het idee dat niet het fornuis centraal staat, maar de kok erachter, vormt nog steeds de basis van de moderne NEFF keukenapparatuur. Hiermee helpen we je om koken comfortabeler, gemakkelijker én leuker te maken.

StudioLine oven Siemens

Siemens

The future moving in. Geniet elke dag van de lekkerste gerechten.
Onderneem meer leuke dingen. Besteed minder tijd aan het huishouden en haal meer uit het leven. Siemens maakt het mogelijk met innovatieve en tijdbesparende inbouwapparatuur voor uw keuken Siemens maakt uw leven thuis comfortabeler met behulp van innovatieve technologie en doordacht design. We verleggen de technologische mogelijkheden
van keukens en maken onze inbouwapparatuur steeds duurzamer . Met meer gebruiksgemak en door de duurzaamheid te vergroten, kunt u onbezorgd van uw keuken genieten. Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken.

Bora

De visie van Bora? Het einde van de afzuigkap. Dat betekent: bijna grenzeloze designvrijheid, schone lucht, een vrij, onbelemmerd zicht en een stille kookervaring. En het allerbelangrijkste: er is een bora voor elke keuken.

Quooker

Kokend water uit je keukenkraan? Anno 1970 was het een bijna absurde gedachte, inmiddels verovert Quooker de wereld. Dit is wat er gebeurde.

Bosch

Huishoudelijke apparaten van Bosch staan altijd voor je klaar. Nu en in de toekomst. We kunnen jouw huishoudelijke taken niet wegnemen. We kunnen ze wel een stuk makkelijker maken. Als Europa’s toonaangevende merk in huishoudelijke apparaten, kunnen we ons alléén topprestaties veroorloven.

Bosch apparatuur bij Borghuis Keukens
Fantastische kook-units bij Borghuis Keukens

Boretti

Sinds de vorige eeuw staat het merk Boretti synoniem voor innovatieve technieken en eenvoud in gebruik van keukenapparatuur. Met onze culinaire visie op de Italiaanse levenswijze streeft ons team van professionals continu naar het summum in kwaliteit, techniek en design. Het is onze ultieme wens om de culinaire creaties van iedere keukenliefhebber plezieriger en eenvoudiger te maken, hetgeen gerealiseerd wordt met de creatie van keukenapparatuur in uitzonderlijke Italiaanse stijl. Laat u inspireren en ervaar zelf Boretti’s ‘passione in cucina’.

Liebherr

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koelkasten en koel-/vriescombinaties bieden.

Tijdens het leven veranderen je behoeften. Je gaat studeren, samenwonen, krijgt kinderen of je geniet van je oude dag. Voor iedere fase in het leven biedt Liebherr de ideale oplossing voor koelen en vriezen.

Het mooiste apparatuur van Borghuis Keukens

Pelgrim

Pelgrim staat voor bereikbare apparatuur met een verrassende twist. Voor design & gebruiksgemak. En voor topkwaliteit en service. We maken koken verrassend gemakkelijk met onze keukenapparatuur, gemaakt van hoogwaardig materiaal, met gladde afwerking en functioneel design. Zo spelen we in op jouw kookgemak, schoonmaakgemak en -plezier. Het is onze passie en die delen we graag met jou.

Novy

Het geheime ingrediënt in uw keuken, dat zijn wij. Verwerkt in alles wat we maken, zit de stille kracht van onze kennis. Onze afzuigkappen en kookplaten zijn fluisterstil in gebruik en minimalistisch in design, gemaakt om rust te brengen in het hart van uw keuken. Krachtig ook, gebouwd met oog voor precisie en perfectie. En zo ontworpen dat u kunt koken op gevoel, met dank aan slimme technologie die uw keukentoestellen laat communiceren. Kracht, stilte en connectiviteit. En dat allemaal achter de schermen.

Lichten van Novy bij Borghuis Keukens

Inventum

Inventum maakt ’t moment in elk huishouden. Met een ruim aanbod aan huishoudelijke apparaten staat Inventum voor je klaar met gemak, plezier en comfort. Inventum heeft een ruim assortiment aan inbouw apparatuur. Voor alle producten geldt dat Inventum wil uitblinken in kwaliteit en details, met producten geschikt voor elk huishouden.

JANSEN & DE BONT GEBAREN GESTUURDE VERLICHTING

Jansen & de Bont houdt zich sinds 2014 be­zig met het creëren van lichtobjecten waarin, naast aandacht voor geraffineerd design en de unieke bediening door middel van hand­gebaren (gesture control), een vleugje magie wordt meegegeven aan zijn armaturen.

De barbecues van Boretti

Boretti BBQ

De barbecues van Boretti staan synoniem voor kwaliteit en vakmanschap. Met hun stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen zijn ze een blikvanger in elke buitenkeuken. De krachtige branders en geavanceerde temperatuurregeling zorgen voor een optimale grillervaring. Of je nu kiest voor een gasbarbecue of een houtskoolbarbecue, Boretti biedt een breed scala aan modellen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met een barbecue van Boretti ben je verzekerd van heerlijk gegrilde gerechten en onvergetelijke momenten in de buitenlucht.