PREMIUM KOEL- EN VRIESAPPARATEN. GEZOND EN DUURZAAM.

Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

Kwaliteit

Al meer dan 60 jaar is Liebherr de koel- en vriesspecialist op het gebied van kwaliteit en innovatie. Vanaf het eerste moment van productdesign en technische ontwikkeling, productie en marketing focust Liebherr zich op het fabriceren van continu innoverende producten van de hoogste kwaliteit met een tijdloos en elegant design. Resultaat: het perfect vers houden van levensmiddelen.

Design

Gekarakteriseerd door elegant en tijdloos design voldoen de Liebherr koel- en vriesapparaten aan de hoogste esthetische wensen. Het interieur toont vele design-details: van de lichtzuilen in beide binnenwanden en de hoogwaardige GlassLine binnendeur tot aan de uittrekbare VarioBoxen en de praktische VarioSafe.

Zwarte keukens bij Borghuis Keukens

Innovatie

Veel door Liebherr ontwikkelde ideeën zijn tegenwoordig standaard binnen de koel- en diepvrieskasten branche. Zoals de rondom gesloten FrostSafe diepvriesladen die zorgen dat de koude in de lade blijft bij geopende deur, de gepatenteerde BioFresh technologie en de SoftSystem deursluiting.

PRAKTISCHE ACCESSOIRES

Met de veelzijdige en originele Liebherr accessoires kan het apparaat naar wens ingedeeld worden.

BIOFRESH: MARKTVERS UIT JE EIGEN KOELKAST

BioFresh is de technologie voor op gezondheid georiënteerde genieters. Bewaard bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden veel levensmiddelen hun smaak, vitaminen en mineralen aanzienlijk langer dan in de traditionele groenteladen.

LED-ZUILEN VOOR EEN PERFECTE VERLICHTING

BioFresh modellen uit de Premium serie zijn herkenbaar aan de twee geïntegreerde lichtzuilen (Premium modellen zonder BioFresh hebben één lichtzuil). In de linker en rechter zijwand zijn tientallen LED’s aangebracht die samen voor een uitstekende interieurverlichting zorgen. De zuilsatinering geeft een aangenaam en helder licht, waarbij de constructie van deze lichtzuilen tevens de allerbeste verstelbaarheid van de gehard glazen draagplateaus biedt.

Liebherr Koelkasten
Liebherr koelkasten bij Borghuis Keukens

SUPERCOMFORTABEL, FLEXIBEL INTERIEUR

De sterke GlassLine draagplateaus van gehard veiligheidsglas zijn volledig afgestemd op een maximale verstelbaarheid – elke 4 cm hoogte – en eenvoudige reiniging. De deurvakken van alle modellen zijn uitgevoerd met een gesatineerde vakbodem van gehard glas. Bij een aantal Premium modellen biedt varioSafe de perfecte bewaarplaats voor kleine levensmiddelen als tubes, potjes en andere kleine verpakkingen.

Uw eigen koelmeubel

Veel inbouwapparaten van Liebherr beschikken over verwarmde wanden zodat het risico op condensvorming en beschadiging van uw keukenmeubel wordt vermeden. Liebherr inbouwapparaten kunnen hierdoor gerust naast of boven elkaar worden gecombineerd. Zo kunt u uw eigen koelmeubel uit koel/vriescombinaties, diepvrieskasten en wijnkasten samenstellen. Alle met „Side-by-Side“ aangemerkte apparaten zijn geschikt om te worden gebruikt als startpunt om te combineren. Zo kunt u op één plaats genieten van alle voordelen van Liebherr: BioFresh voor het extra lang bewaren van levensmiddelen,
wijnen op de ideale drinktemperatuur, een ruim koeldeel en nooit-meer-ontdooien comfort dankzij de NoFrost diepvrieskast.