ITALIAN KITCHEN LIFESTYLE

Boretti is opgericht in 1995 en uitgegroeid tot een begrip in de lifestyle keuken-industrie met keukenapparatuur in het hoge segment. Het keuken lifestyle brand onderscheidt zich door uitstekende kwaliteit en Italiaans affordable design.

Italiaans familiebedrijf

De collectie van Boretti wordt ontworpen in Italië en geproduceerd door Italiaanse familiebedrijven. Deze roots zorgen ervoor dat Boretti zich verbindt door uitstekende kwaliteit. De smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die kwalitatief Italiaans design mondiaal speelt zijn kernwaarden die Boretti uitdraagt in al haar producten.

Boretti ontwikkelde zich vrij snel tot een vaste waarde binnen het keukenlandschap. Van oorsprong werd begonnen met het maken van fornuizen, waarvan de eerste in 1995 werd geproduceerd, en een enorm succes werd. Na de fornuizen breidde Boretti uit met indoor- en outdoor keukenapparatuur. Ook kleine huishoudelijke producten behoren inmiddels tot de collectie. Uniek is de custom-made service, doordat een Boretti, in een kleur naar keuze, perfect past in iedere keuken