Ons verhaal

DE STAP GENOMEN….

Al jaren werkte ik met veel plezier in mijn eigen keukenzaak in Groningen. Op een bepaald moment wist ik echter dat het tijd was voor verandering… ik wilde dichterbij huis gaan werken, met minder reistijd en meer tijd voor de kinderen als logisch gevolg. Ook wilde ik toch graag onder mijn eigen naam gaan werken.

Jeroen staat voor u klaar met zijn keukenadvies

VISIE

We spraken samen over onze dromen en wensen, voerden gesprekken met familie, vrienden en adviseurs en toen waren we er al vrij snel uit. Mijn ultieme wens bleek het openen van een eigen keukenzaak in Klazienaveen te zijn. Ik besloot de stap te gaan nemen en vond een prachtig pand aan de Mizar 12. In maart 2018 opende ik na 4 maanden keihard werken onze sfeervolle showroom en daarmee werd mijn droom werkelijkheid.

TROTS

Jeroen: “Wij zijn trots op wat we inmiddels hebben opgebouwd. We hebben met het hele team de afgelopen tijd keihard gewerkt met een mooi, betrouwbaar en solide bedrijf als resultaat”.
We willen ons onderscheiden door het leveren van kwaliteit. En dan niet alleen in kwaliteit van de keukens maar ook in de kwaliteit van onze adviezen en de service. Aanpakken, afspraken nakomen en kwaliteit leveren met een nuchtere vanzelfsprekendheid zijn de kernwaarden van ons bedrijf.
Falko: “We doen dit samen door hard te werken, samen met het hele team. Allemaal mensen die net als wij ook enorm veel van keukens houden”.

Familiebedrijf op en top, dat is Borghuis Keukens
Borghuis Keukens in de regio Emmen

DAAROM KIEZEN VOOR BORGHUIS KEUKENS!

Samen mooie dingen maken, met het vertrouwen en de waardering van onze klanten en leveranciers als resultaat, daar gaan we voor! Dat geldt voor zowel de verkoop, de montage en de aftersales. Mochten er voor- of na de levering van de keuken problemen zijn dan lossen we die op want zo hoort het. Wij houden van keukens. Dat zie je en dat merk je!

WIL JIJ EEN KEUKEN VAN DE BORGHUIS FAMILIE? MAAK SNEL EEN AFSPRAAK