BORA KEUKENAPPARATUUR

De laatste jaren is BORA marktleider op het gebied van innovatieve kookveldafzuigingen. Naast de innovatieve afzuigingen is BORA fabrikant van de mooiste stoomovens. BORA gebruikt stoom om gerechten op een fantastische wijze te bereiden. Samen vormen de producten van BORA echt de perfecte combinatie! Niet alleen visueel zijn het echte eyecatchers, ook qua techniek en functionaliteit is het een lust voor het oog. Dankzij de afzuigsystemen van BORA kan je afscheid nemen van kookdampen en -geuren. BORA maakt niet gebruik van de standaard plaatsen van de afzuiging, BORA heeft de afzuiging verwerkt in de kookplaat. Ontdek deze fantastische apparaten in de showroom van Borghuis Keukens.

KOOKVELDAFZUIGSYSTEEM van Bora
Flexibele oven van Bora

Het Bora systeem

De fabrikant van de meest innovatieve kookplaten met afzuiging, is onlangs ook toegetreden tot de markt van ovens. De nieuwste BORA X BO wordt gezien als een echte allrounder. Met de multifunctionele laden en de stoomoven heeft BORA echt een alleskunner gefabriceerd. Door de eenvoudige bediening en professionele kenmerken zorgt BORA voor de nieuwe manier van koken.

De nieuwste BORA S Pure is de laatste toevoeging aan het innovatieve assortiment van kookveldafzuiging. Naast de BORA S Pure zijn er 5 andere efficiënte oplossing met hetzelfde principe. Lees verder voor alle zes innovatieve productlijnen. En bekijk welke het beste bij jou past!

Bora x pure

Het extra brede kookveld van de BORA X Pure onderscheidt zich van de rest. Het kookveld van 830 mm is verdeeld in vier kookzones. Hierdoor creëer je nog meer gemak tijdens het koken. De BORA X Pure is voorzien van de nieuwste bedieningsfuncties en is ook verkrijgbaar in een toffe blauwwitte uitvoering.

Door het hoge afzuigvermogen, het extreem lage geluidsniveau en het iconische instroom rooster is de BORA X Pure een echte trendsetter op de huidige markt. De BORA X Pure is sinds het voorjaar van 2020 op de markt.

Bora pure

Het minimalistische en strakke design van de BORA Pure zorgen ervoor dat de kookplaat perfect in het keukenblad past. De ronde vorm van de afzuiging loopt mooi over in het glas van de kookplaat. Voor het afzuigrooster is er keuze uit zes verschillende kleuren: mintgroen, lichtbruin, donkerrood, oranje, blauw en natuurlijk ook zwart. De verschillende onderdelen van de afzuiging kunnen makkelijk gereinigd worden. De nieuw ontwikkelde sControl bediening maakt gebruik van intuïtieve touch control. Met de touch control kan je met één aanraking alle belangrijke bedieningsfuncties gebruiken.

Bora s pure

Het nieuwste en meest compacte model op de markt van kookveldafzuiging. De BORA S Pure is leverbaar sinds februari 2022. De BORA S Pure is wegens zijn breedte van slechts 60 cm perfect voor de kleine keuken. Alle gangbare pannen zijn geschikt om te koken op de BORA S Pure, vanwege de vier asymmetrische kookplaten. De afzuiging is net als de BORA Pure verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Onder de afzuiging zit een vervangbaar en zeer efficient koolstoffilter. Bediening van de BORA S Pure gaat gemakkelijk via een centraal touch-bedieningspaneel.

Bora professional 3.0

De BORA Professional 3.0 is echt het toppunt van je keuken. Met verschillende unieke elementen, goede prestaties en vernieuwende bedieningsfuncties voldoet die aan alle verwachtingen en eisen. Zelfs de allerhoogste eisen worden beantwoordt door de BORA Professional 3.0. Je kunt de kookplaat en afzuiging bedienen via een klassieke knop met een helder led display. Door aan de knop te draaien kunne alle functies eenvoudig en intuïtief geactiveerd worden, of door een simpele tik op het centrale aanraakvlak. Een combinatie van de stille motor en optimale luchtgeleiding zorgt voor een garantie op ongestoord kookplezier. Met deze afzuiging is het zelfs mogelijk om keuze te maken uit drie verschillende kookplaten. Namelijk gas, inductie of Tepan.

Bora classic

De BORA classic bestaat uit twee kookplaten met in het minden een mooi afgewerkte afzuigmodule. Door de krachtige kookvelden biedt de BORA classic grenzeloze vrijheid en maximale flexibiliteit aan. Door de verschillende elementen die je los kan toevoegen creëer je het perfecte BORA systeem. Kookdampen worden heel eenvoudig verwijderd door de brede instroomopening. Een mooi onderdeel van de BORA Classic is de automatische afstelling van de afzuigmodule. De afzuiging past zich aan, aan jouw kookgedrag. Alle essentiele functies zijn door middel van licht contact te besturen dankzij het intuïtieve sControl+ systeem.

Bora in jouw nieuwe keuken van Borghuis Keukens
Bora is verkrijgbaar bij Borghuis Keukens

Bora warmhoudlade

BORA heeft ook multifunctionele lades waarmee je kunt opwarmen, warmhouden, ontdooien of op lage temperatuur kunt koken. Het bereiden van mooie gerechten wordt een stuk makkelijker door de warmhoudlades. Door de mooie afwerking van de frontjes past de lade perfect in iedere keuken. De lade is eventueel ook ideaal voor het verwarmen van babyvoeding of het marineren van gerechten.

DE GROOTSTE VOORDELEN VAN BORA AFZUIGING

1. Schone Lucht
Bij BORA worden geur en – vetdeeltjes meteen uit de pan verwijdert. Hierdoor zijn er geen etensgeuren en kookdampen die zich door je keuken verspreiden. Hierdoor kook je alsof je buiten in de frisse lucht staat.

2. Stille afzuiging
BORA heeft ten opzichte van traditionele afzuigkappen het geluid aanzienlijk verminderd. Traditionele afzuigkappen produceren ongeveer 70 dB aan geluid, bij BORA is dit veel minder. Zelfs in de hoogste stand is het een stille motor.

3. De beste materialen en duurzaamheid
BORA produceert de afzuigsystemen uiterst functioneel en met het oog op duurzaamheid. De functionaliteiten, duurzaamheid en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat BORA kwaliteit kan garanderen. Het gebruik van zuiver roestvrij staal en glaskeramiek zonder zware metalen zijn mooie voorbeelden hiervan.  Echt kookplezier beleef je met BORA!

Borghuis werkt alleen maar met de beste materialen
Afzuigkappen van Borghuis Keukens