Waar wij goed in zijn

ADVIESGESPREK

Nadat je in alle rust voldoende inspiratie hebt opgedaan in onze unieke en sfeervolle showroom gaan we graag met je in gesprek en geven we je een persoonlijk advies over je nieuwe keuken. We luisteren natuurlijk eerst naar jouw wensen en geven dan tekst en uitleg over creatieve indelingen, verschillende materialen en kleurcombinaties en de mogelijkheden qua apparatuur en accessoires. We zullen gedurende het hele proces met je mee blijven denken zodat jouw nieuwe keuken ook echt je droomkeuken wordt, meedenken hoort gewoon bij de persoonlijke aanpak en betrokkenheid van Borghuis keukens.

HET ONTWERP

Na ons eerste gesprek gaan we voor je aan de slag met het maken van de 3D-tekening. Deze 3D-tekening geeft je al een goede indruk van hoe je keuken eruit kan komen te zien maar het is ook mogelijk je keuken te bekijken met behulp van een virtual reality bril! Zet de bril op en beland direct midden in jouw nieuwe keuken, realistischer dan dit wordt het niet.

EEN DUIDELIJKE PRIJS

Tijdens het tweede gesprek krijg je van ons ook de offerte voor je nieuwe keuken en we zullen deze samen van A tot Z doornemen zodat voor jou direct duidelijk is wat de investering in je nieuwe keuken zal zijn. Hierin zijn we altijd eerlijk en transparant, wordt er duidelijk omschreven wat er bij de prijs van je keuken is inbegrepen en weet jij precies wat je van ons mag verwachten.

EIGEN MONTEUR

Bij Borghuis zorgt Geert voor het vakkundig plaatsen van jouw nieuwe keuken. Geert is perfectionist en dit zorgt dus keer op keer voor een fantastisch eindresultaat! Naast Geert werken we ook nog met een aantal vaste keukenmontagebedrijven samen die allemaal de Borghuis keukens filosofie nastreven: “Wij houden van keukens, dat zie je, dat merk je!”

ECHT FAMILIEBEDRIJF

Wij noemen ons bedrijf met trots een familiebedrijf. Jeroen, Falko en Annet zijn het creatieve brein en zij ontwerpen de mooiste keukens. Samen zorgen we voor warmte en gezelligheid in de showroom en dochters Liv & Fay voorzien jullie graag van een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. We zijn sociaal sterk betrokken in Emmen en omstreken en we inspireren en adviseren onze klanten dagelijks met heel veel plezier.

Wij staan voor jou klaar!

VERTROUWEN

Vertrouwen staat bij ons voorop! Een nieuwe keuken koop je immers maar 1 of 2 keer in je leven en omdat het daarnaast ook nog eens een enorme uitgave is, waarderen we het erg om jou als klant te hebben. We verwachten dat de keuken op het moment van levering volledig betaald is. De factuur ontvang je daarom al 2 weken van tevoren van ons, zodat er genoeg tijd is om de betaling goed te laten verlopen.

Borghuis keukens is CBW-erkend, bij ons ben je dus zeker van je aankoop. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels en wij hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn dus alle (wettelijke) regels opgenomen die voor jou van belang zijn als je bij ons een keuken komt kopen.

NEEM CONTACT
MET ONS OP