Service bij borghuis keukens

Jeroen staat voor u klaar met zijn keukenadvies

Service bij borghuis keukens

Onze service begint bij je eerste bezoek aan onze toonzaal. Zwart of met melk? We drinken samen graag een kopje. Gewoon lekker vertrouwd en volledig vrijblijvend maak je kennis met onze keukens. Wij nemen de tijd voor je en zijn oprecht geïnteresseerd in uw plannen. Een goede begeleiding in de aanschaf van je keuken en de montage van je keuken vinden wij erg belangrijk. Minstens zo belangrijk vinden wij onze service!

Experts van Borghuis Keukens staan voor jou klaar!

Aftersales

Wanneer alles naar wens is en de koop is ondertekend, gaan wij voor je aan de slag. De adviseur werkt de keuken volledig uit. De keuken wordt ingemeten en er wordt een installatietekening gemaakt. Wanneer er vragen en/of opmerkingen zijn van jouw kant in dit proces kun je ten allen tijde contact opnemen met jouw adviseur. Zo denken wij over service!

Vakkundige keukenmontage

Voor de montage van jouw keuken kun je vertrouwen op Geert. Hij zorgt dat deze probleemloos wordt opgeleverd. Door zijn jarenlange ervaring ben je garant van kwaliteit, service en planning. Geert gaat pas naar huis als alles naar wens is! Kies je ervoor om je keuken door ons te laten monteren? Dan ontvang je 5 jaar montage garantie.

Het plaatsen van de keuken duurt gemiddeld 1-3 dagen en de keuken is gelijk gebruiksklaar; d.w.z. dat al het apparatuur is aangesloten en afgetest. Na de oplevering van de keuken wordt al het afval netjes meegenomen, zodat je direct kunt genieten van jouw prachtige Borghuis keuken!

De busjes van Borghuis Keukens

Nazorg

Wij monteren een keuken gemiddeld in twee á drie dagen. Voordat de keuken geleverd wordt, is deze uiteraard nauwkeurig besteld zodat alles geleverd wordt zoals is besproken. Echter kan het gebeuren dat er toch een onderdeel ontbreekt of door transport beschadigd is. Dat is erg jammer, maar wij zullen dan zo spoedig mogelijk oplossen zodat je keuken snel compleet afgewerkt is. Want wij zijn pas echt tevreden als jij dat ook bent.

Heb je een vraag over onze service? stel hem hier