Novy

Novy 110 jaar

Novy heeft een rijke geschiedenis en met meer dan 110 jaar op de teller, is Novy dé specialist in hoogstaande afzuigkappen en kookplaten. Jarenlang vakmanschap en doorgedreven innovatie zijn de absolute drijfveren van Novy. Vanaf het begin werden de hoogste eisen gesteld op het gebied van design, gebruiksgemak, duurzaamheid en uiteraard stilte. De combinatie van de revolutionaire randafzuiging met geoptimaliseerde geluiddemping zorgt voor een zeer efficiënte, doch stille, afzuiging. Niet te evenaren. In al die jaren is Novy uitgegroeid tot een toonaangevend merk in keukenventilatie. Novy biedt een assortiment aan dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt.

NOVY PREMIUM INNOVATION PARTNER

Borghuis keukens is Novy Premium Innovation Partner. Wij hebben een uitgebreide opleiding gehad en kunnen u zo met de nodige expertise en het nodige advies begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Novy en haar Premium Innovation Partners garanderen op die manier het maximale comfort voor uw droomkeuken.

DE KRACHT DIE JE VOELT, MAAR NIET ZIET

Prestatie is altijd ons eerste doel. Onze niet-aflatende zoektocht naar hoe het anders en beter kan leidde tot de ontwikkeling van randafzuiging. De opstijgende kookdampen worden dankzij deze efficiënte technologie meteen gecapteerd. Bij bronafzuiging worden de kookdampen opgevangen daar waar ze zich bevinden. Sneller, en dus beter, want de combinatie van een krachtige motor met vet- en koolstoffilters garandeert dat alle storende elementen meteen uit de lucht worden gehaald.

VAKMANSCHAP MET EEN ZIEL

Onze kracht zit in degelijk en doordacht werken. In fluisterstille, maar uitstekend presterende motoren. In technologie tot het uiterste drijven. In willen excelleren. In overgave en passie. Maar ook in onze handen. Vakmanschap is voor ons het vertrekpunt om kwaliteit af te leveren. Die kennis delen we en vormt de verbindende factor tussen puur design, een weloverwogen materiaalkeuze en een perfecte uitvoering. Ons denkwerk voelt u dan ook in elke
afzuigkap en elke kookplaat, ontwikkeld en geproduceerd in België. Want die finesse in handelingen is wat van koken kunst maakt, en van afzuigkappen Novy.

Borghuis Keukens de verkoper van Novy

WIJ BRENGEN STILTE IN UW KEUKEN

Stilte is wat u nodig hebt om perfectie te bereiken. Het is de reden waarom er hoogstens gefluisterd wordt in de coulissen, waarom de finishing touch met de grootste precisie aan het bord wordt toegevoegd. Het is ook de reden waarom onze afzuigkappen en kookplaten opvallend discreet zijn, gehuld in minimalisme en visuele rust. Elke frivoliteit, elk storend geluid werken we nauwkeurig weg. Het resultaat is een design dat puur is — niets dan de essentie — en een afzuigkap die altijd stiller is dan wat u kookt. ij brengen rust, zodat u vuur kunt stoppen in uw keuken. Onze ontwerpen polijsten we tot zuivere lijnen die subtiliteit koppelen aan prestatie. Discreet en stil. Want voor ons is elk detail een afweging, elke keuze gemaakt om u vrijheid te geven. We begrijpen de kracht van subtiliteit. Daarom gaan we in onze designs resoluut voor een rustig lijnenspel en oog voor detail. Uitgekiend design leidt de weg, gecombineerd met comfort in elke handeling.

OPVALLEND ONOPVALLEND

Onze afzuigkappen zijn ontworpen om stiller te zijn dan dat wat u kookt. We ontwikkelden een geavanceerd geluiddempingsysteem en een dubbelwandige onderplaat samen met geoptimaliseerde aerodynamica die zorgt voor minder weerstand. Lees: minder geluid, minder afleiding en bovendien energiezuinig.

VISUELE PERFECTIE

Onze drang naar perfectie vertaalt zich in keukenelementen die naadloos opgaan in hun omgeving. Die visuele rust trekken we door in elk detail, om een tijdloos element te creëren dat bulkt van het potentieel maar uitblinkt in onzichtbaarheid.

VERBINDEN IN EEN VINGERKNIP

Intuïtie is bij uitstek de leidraad in de keuken. Onze slimme technologie is dan ook ontworpen om uw buikgevoel te laten primeren en uw impulsen te kunnen volgen. Door uw leven te vereenvoudigen, geven we u de vrijheid om te creëren, te improviseren. Daarom blijven we de technologie polijsten zodat uw koken een ervaring wordt, een samenspel van elegantie en delicatesse. Waar het voor ons om draait, is connectie: tussen mensen
onderling, maar ook tussen afzuigkap en kookplaat. Want samen is gewoon sterker. Onze slimme functionaliteiten laten u één zijn met uw keuken. Dankzij innovatieve technologie dreigen uw pannen niet meer over te koken. Ze blijven bovendien perfect op temperatuur, ook wanneer u ze verplaatst. En u wordt zelfs door uw afzuigkap gewaarschuwd als uw filters aan onderhoud toe zijn, zodat u blijft genieten van een optimale werking. Zo wordt Novy het geheime ingrediënt in uw keuken: een slimme tool die u het koken vergemakkelijkt. Als specialist ontwikkelden we een nieuwe generatie afzuigkappen en kookplaten. Efficiënt en ontworpen met het doel om uw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Maar voor alles intuïtief, zodat elk commando aan uw vingertoppen ligt en koken vanuit het gevoel gebeurt.

ZUIVER TECHNOLOGISCH

Technologie inzetten om u het leven makkelijker te maken, dat is ons doel. Daarom gaan we op zoek naar praktische toepassingen die de kwaliteit van uw kookervaring onmiddellijk verhogen. Slimme technologie weet wanneer u een pan op het vuur zet, en zelfs wanneer u hem verplaatst. Temperatuurinstellingen zorgen er dan weer voor dat het water niet overkookt. Zo wordt koken pure intuïtie, een spel van creativiteit en vrijheid.
Onze recirculatiesystemen zijn even duurzaam als doeltreffend. Ze weren de sterkste geuren uit uw keuken zonder onnodige afvoer van warme lucht naar buiten. Zo wint u de warmte terug en bespaart u energie. En daar houdt het niet op, want een afzuigkap met recirculatie biedt meer plaatsingsvrijheid, is makkelijker te installeren en geeft u de rust van een minimalistisch ontwerp.