9 op Qasa 9 17
Menu

Werkbladen

Grillo natuursteen

Gedreven door passie voor natuursteen is GRILLO door de jaren heen blijven investeren in innovatieve en functionele oplossingen. De locatie in Huissen is inmiddels uitgegroeid tot een grote en moderne fabriek met een indrukwekkend high-tech machinepark. Met een gemotiveerd team wordt dagelijks maatwerk geleverd door de mooiste werkbladen en keukenbladen voor toonaangevende interieurconcepten te maken.

Met behulp van de hedendaagse techniek zijn het de mensen van GRILLO die het steenhouwers ambacht naar een hoger niveau tillen. Alleen het beste verlaat onze fabriek. Immers, onze handtekening staat erop!

Borghuis Exclusief

Waar ambacht en het gebruik van unieke natuurlijke materialen samenkomen, dat is Borghuis Exclusief. Speciaal voor ons geselecteerd rechtstreeks uit de steengroeve, om daarna vervaardigd te worden tot een uniek “maat” werkblad. Helemaal zoals jij het graag ziet. Grillo is dè partner voor onze exclusieve collectie keukenwerkbladen. Marmer, kwartsiet en graniet dat zijn de specialiteiten van Grillo. Unieke wensen? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Topline maatwerkbladen

Topline is onze leverancier voor aanrechtbladen. Topline is een totaalleverancier zo kun je kiezen uit: multiplex, composiet, Simacore, massief hout, keramiek, graniet, rvs en zelfs glazen werkbladen. We hebben een ruime keuze van materialen, kleuren, diktes en randafwerkingen. Zo vindt je altijd het perfecte werkblad voor jou droomkeuken. Een keukenwerkblad van Topline staat voor kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende service.

© Borghuis Keukens