Onze werkwijze

STAP 1: INSPIRATIE OPDOEN

Misschien weet je al precies hoe je nieuwe keuken eruit moet komen te zien en heb je zelfs al een moodboard of Pinterest board gemaakt die laat zien wat jouw wensen zijn. Maar het kan natuurlijk ook heel goed zijn dat je hiervan nog geen enkel idee hebt. Kom daarom gerust inspiratie en ideeën opdoen in onze showroom! Wij laten je graag verschillende stijlen en mogelijkheden zien. In onze showroom vind je 14 verschillende opstellingen, allemaal variërend in sfeer en styling om je een zo goed mogelijke indruk te geven van de meest actuele en moderne keukens.

Het magazine van Borghuis Keukens geeft u inspiratie

STAP 2: ADVIESGESPREK

Voor het eerste adviesgesprek maken we graag een afspraak met je. Op deze manier zorgen we er samen voor dat er voldoende tijd voor je gereserveerd wordt om jouw droomkeuken te kunnen ontwerpen. Jij vertelt ons wat je wensen en ideeën zijn, wij geven natuurlijk ook onze creatieve input en de uitkomst van deze brainstormsessie resulteert dan in een eerste schets. Aan het eind van het eerste adviesgesprek is er dan naast een eerste schets ook al een prijsindicatie voor je nieuwe keuken, je zult dan dus ook al ongeveer weten hoe groot de investering zal zijn.

STAP 3: HET 3D-ONTWERP
& VR

Met de gegevens en de schets van ons eerste gesprek maken wij vervolgens een 3D ontwerp van de keuken voor je en ook kunnen we je nieuwe keuken presenteren via een virtual reality bril. Deze bril zet je op en vervolgens sta je ‘live’ midden in je nieuwe keuken! We nemen daarna de hele keuken nog een keertje met je door, van indeling tot het werkblad en van de fronten tot de kleur en gekozen accessoires. Ook kijken we samen nog even kritisch naar alle gekozen apparatuur en pas als jij het uiteindelijke keukenontwerp hebt goedgekeurd zullen wij de definitieve keuken helemaal uitwerken en maken we een inmeet- en montageafspraak met je.

STAP 4: AFTERSALES EN BESTELLEN

Wanneer alles naar wens en goedgekeurd is gaan wij voor je aan de slag. De keuken wordt volledig uitgewerkt en daarna ingemeten waarna we een installatietekening maken. Heb je tijdens deze periode vragen of zijn er onduidelijkheden? Je kunt te allen tijde contact met je adviseur opnemen voor een antwoord op je vraag, daar zijn we tenslotte voor.

STAP 5: BESTELLEN

Pas als alles nog een keer is nagemeten en gecontroleerd gaan we de keuken voor je bestellen. Mocht er na het inmeten toch nog iets veranderd moeten worden dan kun je hiervoor contact opnemen met je adviseur. Hij waakt over het hele proces, van de levertijden tot het controleren van de orderbevestiging en zorgt ervoor dat je keuken wordt besteld zoals is afgesproken. Je keuken wordt geleverd en opgeslagen door Bart onze logistieke man. Wij hebben dan al een montagedatum met je afgesproken en leveren de keuken een dag voor deze datum bij je thuis af. Zo kan Geert of een van de andere keukenmonteurs op de afgesproken dag direct aan de slag. Natuurlijk spreken we voor de levering én de plaatsing van je keuken ook een tijdstip met je af zodat je niet de hele dag thuis op ons hoeft te wachten.

STAP 6: BETALING

De volledige betaling van je keuken dient uiterlijk gedaan te worden op de dag van de levering van de keuken. Jeroen verstuurt de rekening 2 weken voor de afgesproken datum zodat er genoeg tijd is om de betaling in orde te maken. Heb je vragen over de rekening dan kun je natuurlijk contact met haar opnemen. We zijn CBW-erkend en bij ons ben je dus zeker van je aankoop. Wij hanteren de algemene CBW-voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen

Geert monteert alle Borghuis keukens met de uiterste precisie

STAP 7: MONTAGE EN NAZORG

Voor de montage van je keuken kun je vertrouwen op Geert. Zijn jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit, een uitmuntende service en een strakke planning. Geert gaat pas naar huis als alles naar wens is! Naast Geert werken we samen met vaste keukenmontagebedrijven
die ook onze filosofie nastreven: “Wij houden van keukens, dat zie je, dat merk je!” Na ongeveer 1 tot 3 dagen is je nieuwe keuken helemaal gebruiksklaar en is ook je apparatuur aangesloten en getest. Al het afvalmateriaal wordt door ons verzameld en meegenomen en als de keukenmonteur je voordeur achter zich dichttrekt kun je direct genieten van je prachtige Borghuis keuken! Mochten er na de montage van de keuken toch nog vragen of opmerkingen zijn dan kun je gerust contact met ons opnemen. Tevreden klanten zijn voor ons ontzettend belangrijk dus als er een vraag of probleem is dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden of oplossen, al dan niet in samenwerking met onze leveranciers. Dus ook na de montage staan we voor je klaar!

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Hieronder kunt u de plattegrond van uw keuken invoegen of een aantal inspiratie foto’s.
Wij staan voor jou klaar!