Jansen & de Bont

JANSEN & DE BONT
MAGISCHE BEDIENING

Matthijs Jansen en Jorg de Bont, beiden opgeleid als industrieel vormgever aan de TU in lichtstad Eindhoven, hebben hun passie voor verlichting vertaald naar innovatieve verlichtingsproducten die met hun vormgeving niet alleen naadloos passen in het design van de hedendaagse woningen maar geven ook qua bediening een extra touch. Alle onderdelen van de lichtobjecten van Jansen & de Bont worden, samen met hun partners, in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor is er optimale controle over kwaliteit en wordt de carbon footprint tot een minimum gereduceerd. Alle producten zijn volledig recyclebaar en dankzij de geïntegreerde led-technologie energiezuinig. Nederlands design in optima forma met oog voor onze leefomgeving!

PENDANT
NEXT GENERATION HANGLAMP, GEBAARGESTUURD MET BOVEN EN ONDERVERLICHTING

De Pendant is met zijn strakke vormgeving een toevoeging aan iedere moderne woning. Met de gepatenteerde Gesture Control bediening kun je zonder app, afstandbediening of dimmer de gewenste sfeer instellen. Meer werklicht of juist meer sfeer door de balans van de verlichting meer naar de bovenzijde te verplaatsen, met een simpel handgebaar pas je de verlichting aan aan iedere situatie. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een sfeerkleur in te stellen.

WALL
DESIGN WANDVERLICHTING MET GESTURE CONTROL

De Wall is met zijn strakke vormgeving een aanwinst voor iedere keuken. Valt je keuze op bovenkasten of wil je je keuken voorzien van design wandverlichting dan is de Wall de beste keus. De Wall is beschikbaar in de GC uitvoering en is dus zonder knop, app of af­standsbediening aan/uit te swipen, te wisselen van werk- naar sfeer­verlichting of in te stellen in kleur.

Met een simpel gebaar bepaal jij de gewenste lichtsetting; fel naar beneden als je op je werkblad een heerlijke maaltijd aan het bereiden bent, gedimd of zelfs een sfeervolle kleur terwijl je je tegoed doet aan je heerlijke creatie. Voor iedere situatie de ideale lichtsetting.

Shelf
STIJLVOL PLANCHET MET GEÏNTEGREERDE GEBAARGESTUURDE LED-VERLICHTING

De moderne keuken is ruimtelijk. Door het gebruik van bovenkasten kan deze ruimtelijkheid verloren gaan. In deze situatie is de Shelf de perfecte oplossing. Het minimalistisch ontwerp vormt een mooi silhouet aan de muur.

De Shelf biedt, naast extra ruimte voor accessoires, dankzij de geïntegreerde verlichting het optimale licht op je werkblad. Geen functioneel licht meer nodig op het werkblad? Dan schakel je met een simpel gebaar over naar de sfeerverlichting aan de bovenzijde van de Shelf.

BORGHUIS KEUKENS
ERKEND LEVERANCIER

Wij zijn erkend leverancier van Jansen & de Bont verlichting. Wil je deze gave lampen in het echt en werkend zien kom dan gerust eens aan in onze showroom van de Mizar 12 in Klazienaveen. We geven je graag advies over de toepasbaarheid van deze verlichting is jou keuken.