Ons Team

JEROEN
EIGENAAR

Mijn werk doe ik met veel passie en haal ik veel plezier uit. Steeds weer een uitdaging om de klant tevreden en met een gave keuken rijker de deur uit te laten gaan. Wanneer ik niet op de zaak te vinden ben, breng ik graag tijd door met mijn twee prachtige dochters Liv en Fay. Daarnaast ben ik met regelmaat te vinden in Zwolle bij mijn vriendin Mariska en haar kinderen Tom en Noortje. Ik ben sinds mijn 4e jaar lid van voetbalvereniging SVBO en draag deze club een warm hart toe. Sinds kort speel ik tennis en padel. Andere hobby’s van mij zijn skiën en diepzeeduiken. In mijn vrije tijd bezoek ik graag handbalwedstrijden van Liv, hockey wedstrijden van Noortje en voetbalwedstrijden van Tom. Fay en ik winkelen graag. Verder borrel ik graag met mijn familie en vrienden in Emmen en Zwolle.

Falko keukenadviseur bij Borghuis Keukens

FALKO
PROJECTLEIDER & ADVISEUR

Met Jeroen ben ik in contact gekomen toen hij zijn keukenzaak wou gaan starten in Klazienveen, Zelf was ik destijds werkzaam voor een grote keuken fabrikant en bracht dit aan de man in Nederland en België.  We hebben samen een geweldige showroom neergezet met de mooiste keukens dit alles met een heldere en duidelijke visie. Het bleek een schot in de roos, dit alles heeft geleid dat ik de stap heb genomen om me aan te sluiten bij de Borghuis familie.

DYLAN
BACKOFFICE

Sinds januari dit jaar werk ik samen met Jeroen aan onze keukens. Ik ben verantwoordelijk voor de gehele backoffice. Dit omvat o.a. orderverwerking ,service, planning en oplevering. Naast mijn werk doe ik graag aan padel en hou ik van een feestje. Ik ben gelukkig getrouwd met Ruby en heb een dochter Niene waar ik graag samen tijd mee doorbreng in het zwembad.

ANNET
ADVISEUSE

Ik ben sinds maart 2019 met veel plezier werkzaam bij Borghuis Keukens. Ik kan er enorm van genieten als klanten tevreden en blij zijn met hun ontwerp. Naast mijn werk ben ik gelukkig getrouwd en heb ik twee prachtige dochters. Ik hou van gezelligheid en zit al een aantal jaren bij toneelvereniging Barger-Oosterveld. Ook de handbalvereniging draag ik een warm hart toe en breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

GEERT
MONTEUR

Sinds begin 2020 werk ik als monteur bij Borghuis Keukens. In 2017 ben ik getrouwd met mijn vrouw, Judith. We zijn samen trotse ouders van een dochter. Ik heb een opleiding gevolgd tot interieurbouwer. Doordat ik graag mag klussen in mijn vrije tijd, is mijn passie steeds meer uitgegroeid in het plaatsen en monteren van keukens. Daarnaast ben ik graag in de natuur en met enige regelmaat te vinden bij de piratenzender. Ik vind het belangrijk om vakkundig werk te leveren voor klanten. Hierbij staat kwaliteit voor mij op nummer één.

BART
LOGISTIEK

Sinds mei 2022 ben ik verantwoordelijk voor de logistiek bij Borghuis Keukens. Ik beheer het magazijn van Borghuis Keukens. Ik hou daar de voorraad en zorg voor de op en overslag van de keukens, apparatuur en werkbladen. Ik bezorg de keukens en verzorg de contacten met de klanten over de aanlevering. Daarnaast bied ik een helpende hand voor onze monteurs bij het plaatsen van zware bladen of andere onderdelen. Ik ben getrouwd met Nathalie en heb 2 gezonde kids waar ik veel tijd mee doorbreng op het voetbalveld en achter de computer. Ik ben en Bourgondiër en houd van lekker eten.

PUCK
MASCOTTE

Geboren op 9 november 2020. Werkzaam sinds 1 april 2021 als mascotte bij Borghuis keukens. Trotse dochter van Jeroen en zusjes Liv en Fay. Ik houd streng toezicht op iedere keuken in de toonzaal. Daar waar nodig knabbel ik wat aan de plinten. Ik ben verantwoordelijk voor alle planten en zorg dat ze voldoende water krijgen. Heel af en toe zorg ik ook voor de juiste bemesting van ietwat moeilijke planten. Niets is me te gek. Ik voel me dan ook niet te min om de postbode een handje te helpen. Mijn hobby’s zijn wandelen en uit eten gaan. In mijn vrije tijd ben ik lid van Dogcenter4U. Een leuke netwerkclub met andere mascottes. Mijn favoriete TV programma is The Dog Whisperer van Cesar Millan.

NEEM CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN