Torenweg 1 Odoorn

Duurzaam en centraal wonen

in het mooiste

dorp van Drenthe

NIEUWBOUW AAN DE TORENWEG

In het centrum van Odoorn komt een nieuw wooncomplex met 6 appartementen. Odoorn is een prachtig authentiek dorpje in de zuidoost hoek van Drenthe. Er zijn veel restaurants te vinden en is in de zomer in trek bij veel toeristen. Als je de deur uitloopt van het complex sta je midden in hartje Odoorn. De woningen worden voorzien van de nieuwste techniek, dus zonder gas, met zonnepanelen. Het zijn, wat ze tegenwoordig noemen, levensloop bestendige woningen. 1 slaapkamer, met douche en wc beneden en 2 slaapkamers boven. De woningen zullen geschikt worden gemaakt voor de verhuur en Borghuis keukens levert de keukens.

RESULTAAT

Hiernaast enkele afbeeldingen van het resultaat van het opgeleverde project. Enkele prachtige details zijn onder andere de geïntegreerde afzuigunit, het greeploze ontwerp, de bijpassende achterwanden en het extreem matte, vingervlek vrije front in de kleur carbon.

Alle keukens zijn voorzien van een apparaten set van het Merk Bosch waaronder een combi-bakoven, vaatwasser, geïntegreerde afzuigunit met plasma filter, inductiekookplaat en koeler. Daarnaast zijn de keukens voorzien van geïntegreerde dimbare LED verlichting.