9.1 op Qasa 9.1 19
Menu

Bora een kookveldafzuiging die voor een keukenrevolutie zorgt.

De visie van Bora? Het einde van de afzuigkap. Dat betekent: bijna grenzeloze designvrijheid, schone lucht, een vrij, onbelemmerd zicht en een stille kookervaring. En het allerbelangrijkste: er is een bora voor elke keuken.

Het Bora systeem

Bora kookveldafzuigingen laten kookdampen en -geurtjes niet eerst opstijgen, maar zuigen ze meteen weg waar ze ontstaan: direct bij het kookveld, recht uit de kookpot, braadslee of pan. Nee, dat is geen magie, maar wel gewoon toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer. We gebruiken hiervoor een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen. Ons systeem bestaat uit perfect op elkaar afgestemde onderdelen, die speciaal door onze ingenieurs werden ontwikkeld en voortdurend worden geoptimaliseerd. Alle producten ondergaan strenge tests die het dagelijkse gebruik ver overstijgen. Zo garandereert Bora altijd de beste prestaties voor onze klanten.

Grenzeloze designvrijheid.

Keukenblok of kookeiland? Oud gebouw of zolderverdieping? Eenkamerappartement of huis voor meerdere generaties? Er zijn heel wat woonruimtes met elk hun eigen, individuele eigenschappen, maar toch hebben ze één ding gemeen: de keuken, het hart van de woning, waar we graag samenkomen, de dag beginnen met een ontbijt of tijdens het avondmaal de gebeurtenissen van de dag de revue laten passeren. Keukens zijn al net zo verschillend als de mensen die erin koken. Dus wat dacht u van grenzeloze design- en ontwerpvrijheid in de keuken?

Het bora (basis)principe.

Wij focussen op de essentie: een combinatie van een uiterst effectieve afzuiging van kookdampen, intuïtief gebruiksgemak en compromisloze functionaliteit – en daarbij een systeem dat voldoet aan de hoogste designeisen. Toegegeven: daar doen we alles voor. Zuiver roestvrij staal of hoogwaardige glaskeramiek – in onze producten gebruiken we compromisloos de allerbeste materialen, die een hoge functionaliteit en duurzaamheid garanderen. We zetten volop in op regionaliteit en duurzaamheid en nemen korte, ja zelfs zeer korte wegen. Van het productdesign over de productontwikkeling en ons eigen testlabo tot de productie en administratie: alles gebeurt in Duitsland en Oostenrijk.

© Borghuis Keukens