Familie Lippold

OVER DE KEUKEN

Marije en Eric kwamen bij ons met de wens voor een ruime keuken met veel kastruimte in hun prachtig nieuw gerenoveerde boerderij in Weerdinge. ” Een leuke uitdaging…”. Beide werken in het onderwijs en ik ken Eric van het voetballen. Ze kwamen vol met vragen naar onze toonzaal in Klazienaveen. De hele boerderij in Weerdinge zou worden verbouwd en er zal een hele grote ruimte met een hoog plafond en gebinten voor de keuken worden gereserveerd. Voor een mooi resultaat waren we er samen van overtuigd dat de gebinten in het werkblad verwerkt zouden moeten worden. Geen makkelijke klus, maar daar houden we juist van. Samen met de monteur is de keuken ingemeten en besteld. We zijn hiervoor meerdere malen langs geweest om ons ervan te verzekeren dat het allemaal zou passen. Prachtig werk omdat we zo de voortgang van de renovatie van de boerderij mooi konden volgen en zo samen tevens tot een juiste planning konden komen. Daarvoor hebben we ook rechtstreeks contact onderhouden met de aannemer zonder Marije en Eric daarmee te hoeven belasten. Zij hadden het uiteindelijk als druk genoeg met van allerlei andere zaken die komen kijken bij het renoveren van een boerderij.

Marije: “We zagen een soortgelijke opstelling in de toonzaal in Klazienaveen. Ik was direct verliefd op het prachtige werkblad. Deze moest ook in onze boerderij komen. We wisten echter niet of deze aan te passen zou zijn in onze boerderij. Ons eiland zou namelijk bijna vijf meter lang worden! Jeroen wist ons ervan te overtuigen dat dit mogelijk was. Tijdens het tweede gesprek had men een prachtige 3D ontwerp voor ons gemaakt waarna we de knoop hebben doorgehakt.” Eric: “Vooral het ontwerp sprak mij erg aan. De keuken is onderdeel van het geheel geworden doordat Jeroen de gebinten in het eiland heeft verwerkt. Daarnaast zijn de hoge kasten ook prachtig geworden. Ze zijn greeploos en gaan automatisch open”

Marije en Eric we zijn blij te horen dat jullie erg tevreden zijn met jullie nieuwe keuken. Bedankt voor de housewarming feestje en veel plezier en geluk met jullie prachtige nieuwe boerderij en Weerdinge.

Het keukenblad aan de Holstraat, een project door Borghuis

BENIEUWD NAAR DE KEUKEN? MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Het team van Borghuis