NIEUWE KEUKEN

Een nieuwe keuken is een grote investering, en daarom wil jij natuurlijk dat dit meteen goed gebeurd. Bij Borghuis verzorgen we het gehele proces van A tot Z zodat jij straks je nieuwe keuken in Emmen kunt bewonderen. Wij hebben een ruim aanbod aan keukens voor je klaar staan, zodat jij de perfecte keuken kun uitkiezen. Jouw wensen staan centraal en wij kijken altijd naar wat jij wil. Borghuis is gevestigd in Klazienaveen en is dus vanuit Emmen makkelijk en snel te bereiken.
Een nieuwe keuken in Emmen begint bij Borghuis!

Showroom

In onze showroom vind je meer dan 10 verschillende stijlen aan keukens. Jij wil er natuurlijk voor zorgen dat jouw nieuwe keuken in Emmen echt uniek is. Wij helpen je daar graag bij en voorzien je waar nodig van advies. Bekijk onze online showroom om al een vast wat inspiratie op te doen. Kies je voor comfort, industrieel of een design keuken? Dit alles en nog veel meer is allemaal mogelijk. Door het opdoen van inspiratie heb je eigenlijk de eerste en belangrijkste stap van het uitzoeken van een nieuwe keuken al afgerond. Bij deze stap bieden wij natuurlijk graag hulp. Kom langs in onze showroom en bekijk de eindeloze opties!

LEVERING EN MONTAGE

Wij gaan altijd te werk volgens een paar vaste stappen, welke terug zijn te vinden in onze werkwijze. Eerder hebben we al de belangrijkste stap laten doorschemeren, maar er is natuurlijk meer dan dat. Wij staan je bij gedurende het hele proces, zodat jouw nieuwe keuken in Emmen voldoet aan jouw wensen. Wij verzorgen het hele proces van A tot Z, dus ook levering en montage van de keuken. Als jouw nieuwe keuken helemaal is ontworpen en er is een akkoord, gaan we de keuken bestellen. We plannen een afspraak in om de keuken te leveren en te monteren. Binnen 3 dagen is jouw nieuwe keuken in Emmen volledig klaar voor gebruik. Ook tijdens het monteren houden we nauw contact zodat er geen problemen ontstaan. Tijdens het monteren en afwerken van de keuken ontstaat er natuurlijk afval. Dit ruimen wij allemaal netjes op zodat jij meteen kunt genieten van jouw nieuwe keuken!

APPARATUUR

Naast een nieuwe keuken bieden wij jou ook de benodigde apparatuur aan. Met verschillende merken en producten maak jij jouw keuken tot een pracht exemplaar. Jouw nieuwe keuken in Emmen is pas echt uniek met één of meer van onze mooie apparaten. Wij werken samen met de beste partners, omdat kwaliteit bij ons voorop staat. Kijk bijvoorbeeld eens naar de NEFF producten. Ideaal voor de kookliefhebber en speciaal voor hen ontwikkeld. Daarnaast hebben wij nog een aanbod aan Siemens producten die mooi gecombineerd kunnen worden. Ben jij helemaal klaar met een afzuigkap die alleen maar in de weg zit? Met een Bora product is dit verleden tijd. Naast de kookveldafzuigsystemen, biedt Bora ook een flexibele oven en warmhoudlades aan. Ook een Quooker kraan kan natuurlijk niet ontbreken in jouw nieuwe keuken in Emmen. Deze is niet alleen praktisch, maar ook nog eens duurzaam.
Deze en nog veel meer producten vind je op onze website. Ervaar je ze liever in het echt? Kom dan eens langs in de showroom en ervaar alle gemakken.

Contact

Mocht je nog vragen hebben of al helemaal enthousiast zijn geworden, maak dan snel een afspraak en kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag met advies en ontwerp van jouw nieuwe keuken in Emmen. Borghuis staat altijd voor je klaar gedurende het hele proces. We zien je snel in Klazienaveen!