9.55 op Qasa 9.55 35
Menu

Een revolutionair idee

Kokend water uit je keukenkraan? Anno 1970 was het een bijna absurde gedachte, inmiddels verovert Quooker de wereld.
  • De kraan
  • die
  • alles kan.

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar.

De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex én de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat bij Quooker nog elke dag door.

De enige Quooker-kraan met een flexibele uittrekslang

Quooker Flex

Handig voor de afwas: met de uittrekslang van de Flex kun je overal bij. Net als de andere Quooker-kranen geeft de Flex warm, koud en 100°C kokend water. Combineer je hem met de Quooker CUBE, dan kan de Flex ook koel bruisend en gefilterd water geven. De Quooker Flex kan nooit kokend water geven wanner de slang uitgetrokken is. Dat maakt de kraan 100% veilig in gebruik.

  • Deze Quooker in actie zien ?

Mengkraan en kokendwaterkraan in één

Quooker Fusion Round

Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. En, als je hem combineert met de Quooker CUBE, ook koel bruisend en gefilterd water.

Kokendwaterkraan en mengkraan in één

Quooker Fusion Square

Voortaan staat er nog maar één kraan op het aanrecht. De Quooker Fusion Square is een kokendwaterkraan en mengkraan verenigd in één vanzelfsprekende schoonheid.

Twee kranen in hetzelfde design.

Nordic Twintaps

Een mengkraan voor warm en koud water. En een Quooker-kraan voor kokend en, als je hem combineert met een Quooker CUBE, koel bruisend en gefilterd water. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar.

Op zoek naar een passende Quooker voor jou situatie ? Neem gerust contact op.

© Borghuis Keukens