Nieuwbouwprojecten in Nieuw-Amsterdam (regio Emmen)

Leverancier van keukens aan nieuwbouwprojecten

Er moeten steeds meer huizen gebouwd worden, dat merken we en dat zien we. Tegenwoordig zie je in elke gemeente, stad of dorp wel nieuwbouwprojecten staan. Ook in de regio Emmen zien wij steeds vaker grote projecten. De laatste maanden zien wij ook in Nieuw-Amsterdam het aantal nieuwe huizen en appartementen groeien. Het laatste nieuwbouwproject dat geplaatst gaat worden is het fantastische Nieuw-Amsterdam Residences in hartje centrum. Wij vinden dit echt een fantastische plek en daarbij super mooie appartementen. Wij zijn al trotse leveranciers van keukens aan eerdere nieuwbouwprojecten.

verschillende nieuwbouwprojecten bij Borghuis
de nieuwste keukens bij Borghuis

Stel jouw eigen keuken samen voor jouw nieuwe huis

Voor de verschillende nieuwbouwwoningen heeft Borghuis Keukens in Klazienaveen al fantastische keukens gerealiseerd en wij jou ook volledig ondersteunen in het lastige proces van het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Wij vinden bij een nieuw huis hoort een nieuwe keuken.

Soms hebben nieuwprojecten vaste keukenleveranciers verbonden aan het project. Echter wanneer dit niet het geval is, heb jij recht als eerste koper. Dit betekent dat jij helemaal vrij bent in de keuze die je wil maken. Kies zelf welk bedrijf, welke kleur, welk apparatuur en welke opstelling jij wilt hebben. Kom vooral eens langs in onze showroom en ervaar de verschillende keukenstijlen en verschillende mogelijkheden bij Borghuis Keukens.

KOM BIJ ONS VOOR JOUW NIEUWE KEUKEN!

Heel erg lastig, maar toch proberen wij het bij Borghuis Keukens. Up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de markt. In de wereld van keukens zien wij vaak meerdere keren per jaar nieuwe ontwikkelingen in de markt. Nieuw apparatuur, nieuwe materialen voor aanrechtbladen of nieuwe frontjes. Onze adviseurs doen hun uiterste best om elke keer de juiste informatie te verstrekken aan jou als klant. Wij kunnen jou de mooiste keukens met de daarbij gewenste service bieden.

Al onze medewerkers staan klaar voor jouw droomkeuken! Geef aan wat je wil en wat je het mooiste vindt in jouw keuken wij gaan aan de slag. De mooiste ontwerpen van jouw nieuwe keuken krijg jij bij Borghuis Keukens in Klazienaveen.

service bij borghuis

Nieuwbouwhuis of -appartement gekocht en op zoek naar een nieuwe keuken?

Borghuis-keukens-5-jaar