Eikenwal Delftlanden

Comfortabel en eigentijds

wonen in de jongste

wijk van Emmen !

TYPE 1
PLAT DAK.

Bos, heide en uitgestrekte landerijen… Emmen heeft het allemaal.

Delflanden ligt landelijk en tegelijk centraal; dicht genoeg bij de uitvalswegen Rondweg, N34 en A37 om snel, binnen enkele minuten, toegang te hebben tot de rest van Nederland of Duitsland. Wanneer je met het openbaar vervoer wilt reizen, bereik je binnen 5 fietsminuten zowel de bushalte, als het NS-station Emmen-Zuid.

Dit gebied ontwikkelde zich als woongebied in het begin van de 21e eeuw. Daarvoor was het agrarisch grondgebied. Qua voorzieningen zijn in de wijk 2 basisscholen (OBS Delftlanden en CBS Het Talent) en een kinderdagverblijf (BSO Delftlanden) aanwezig. Voor alle overige dagelijkse voorzieningen zijn de inwoners van de wijk voornamelijk georiënteerd op de omliggende wijken ‘Rietlanden’ en ‘Bargeres’. Beide wijken liggen op zeer korte afstand.

TYPE 2
HELLEND DAK.

Voor de sportievelingen zijn meerdere sportverenigingen in de nabijheid en in no time bereik je wandelend of met de fiets het fraaie buitengebied van Emmen waar weilanden, akkers en bossen hun ontspannende effect nooit missen.
Het beste van twee werelden dus, waartussen je heerlijk kunt wonen, leven en genieten. Ideaal!

De wijk Delftlanden wordt een wijk met veel variatie; rijwoningen, twee-onder-een kap woning, vrijstaande woningen > bungalows en gezinshuizen. De gebouwde of te bouwen huizen hebben allemaal hun eigen charme. De ene refererend aan dertiger jaren woningen, de andere met een speelse volume-opbouw met een eigentijdse uitstraling. Dit alles maakt Delftlanden tot een aantrekkelijke wijk. Een wijk voor de toekomst en een huis dat voelt als ‘thuis’.

DROOMHUIS, DROOMKEUKEN, BORGHUIS KEUKENS

Wij zijn betrokken bij jou project en geven advies op maat om samen je droomkeuken te realiseren. Wij stoppen niet bij de verkoop van onze keukens. Nee, dan begint het pas. De montage van onze keukens wordt door onze eigen monteurs gedaan. Iedere dag werken zij aan onze keukens, voor een perfect eindresultaat. Wij monteren jullie keuken perfect en je kan koken zodra onze monteur zijn bus in stapt.

WONING GEKOCHT IN HET PROJECT EIKENWAL ?
MAAK EEN AFSPRAAK VOOR JOU DROOMKEUKEN.