Delft staete – Luxe appartementen Emmen

MODERN EN LUXE WONEN EN TOCH ENERGIENEUTRAAL

De jongste wijk van Emmen gaat uitbreiden met prachtige appartementen. Er is veel vraag naar woningen in de populaire woonwijk Delftlanden, en binnenkort zullen er 35 luxe appartementen worden gebouwd in het prachtige Delft Staete. Deze appartementen zullen gelegen zijn tussen het Hemrikkwartier en het Kallertkwartier. Wat deze woningen extra aantrekkelijk maakt, is dat elk appartement, penthouse of maisonnette energieneutraal zal zijn en uitstekend geïsoleerd, wat resulteert in voordelige energiekosten voor jou!

Borghuis Keukens is de laatste jaren heel erg vaak actief betrokken bij nieuwbouwprojecten in de regio Emmen. Ook nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen in dit project? Neem snel contact op met Borghuis Keukens.

MODERNE EN LUXE appartementen

Deze moderne woningen in Delft Staete zijn voorzien van luxe appartementen, penthouses en maisonnettes met een woonoppervlakte variërend van ongeveer 70 tot 130 m2. Ze zijn gevestigd in een eigentijds U-vormig gebouw met een prachtige groene binnentuin. Dankzij de grote raampartijen baadt elke woning in natuurlijk licht. De ruime balkons voegen nog een extra dimensie toe aan het comfort van deze woningen. Wat nog meer in het voordeel spreekt, is dat de appartementen, penthouses en maisonnettes zijn uitgerust met luxe sanitair, vloerverwarming en vloerkoeling.

WOnen in de nieuwste appartementen van Emmen

Als je op zoek bent naar een geweldige woonplek, dan is er geen betere plek dan Delftlanden. Het is een trendy en levendige wijk, ideaal voor jonge mensen, met alle voorzieningen binnen fietsafstand. Vanuit Delft Staete ben je zo bij het prachtige Noordbargerbos, waar je kunt genieten van heerlijke wandelingen. Tegelijkertijd ligt het bruisende stadscentrum op slechts een paar kilometer afstand, met een gevarieerd winkelaanbod, gezellige terrassen, restaurants, bioscoop, theater en zelfs de Wildlands Adventure Zoo. Bovendien kun je binnen 2 minuten met de auto de N34 oprijden richting Groningen, Hoogeveen of Hardenberg, en in slechts 3 minuten ben je al op de fiets bij station Emmen Zuid, waar je een uitstekende verbinding hebt naar Zwolle.

Bekijk de appartementen hier

Op zoek naar een appartement in de Delftlanden? Neem dan direct contact op of schrijf je in!

Ontwikkeling:
Koenen Bouw
Nijbracht 150
7821 CE Emmen

Informatie & Verkoop:
Ten Wolde Makelaars
Houtsnip 22
7827 KG Emmen
0591-632007
info@ten-wolde.nl
www.ten-wolde.nl

Verkoop in samenwerking met Lily

appartement GEKOCHT BINNEN HET PROJECT EN OP ZOEK NAAR INSPIRATIE VOOR UW KEUKEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR JOUW DROOMKEUKEN.

Bekijk de brochure hier!