DE BESTE KEUKENAPPARATUUR VIND JE BIJ BORGHUIS

In jouw keuken wil je natuurlijk van elk moment en alle gemakken kunnen genieten. Daarom hebben wij bij Borghuis een selectie aan topmerken die jouw kookervaring leuker en gemakkelijker maken. Wat dacht je van de producten van NEFF, die speciaal zijn ontworpen om het koken comfortabeler, gemakkelijker én leuker te maken. Of wat te denken van de huishoudelijke apparaten van Bosch, die als Europa’s toonaangevende merk in huishoudelijke apparaten, alleen topprestaties kunnen veroorloven. Daarnaast is verlichting ook van groot belang in jou keuken. Jansen & de Bont houdt zich be­zig met het creëren van lichtobjecten met een vleugje magie. Dit zijn niet de enige merken in ons assortiment, ervaar alle merken op onze site én lees snel verder!

Het apparatuur van Bosch bij Borghuis Keukens
KOOKVELDAFZUIGSYSTEEM van Bora

Bora

BORA is specialist in het leveren van de beste keukenapparaten. Dankzij de innovatieve kookveldafzuigingen van BORA heb je geen last meer van kookdampen en kookgeuren die door het huis zwerven. De afzuiging zit bij BORA niet op de standaard plaats, maar verwerkt in de kookplaat. Op deze manier worden de dampen meteen naar beneden de afzuiging in gezogen.
Naast de kookplaatafzuigingen levert BORA tegenwoordig ook ovens. Zo hebben zij onlangs de BORA X BO op de markt gebracht, wat een echte alrounder is. Deze oven is eenvoudig te bedienen en daarom is deze perfect voor elke keuken. Neem een kijkje op onze BORA pagina om alles over de BORA producten te weten te komen.

Siemens

Wil jij graag van elke dag iets buitengewoons maken? Met een studioLine apparaat van Siemens is exclusiviteit binnen handbereik. Hoogwaardige bakovens en design afzuigkappen in blackSteel. Met de studioLine krijg je een professionele kook- en smaakervaring. Door het combineren van de beste keukenapparaten van Siemens creëer je een visuele eenheid. Met de inbouwapparatuur krijg je volledige vrijheid om jouw droomkeuken samen te stellen. Hierbij hoef je geen compromissen te sluiten met betrekking tot de vormgeving. Borghuis helpt je graag bij het kiezen en combineren van de beste apparaten om zou jouw droomkeuken tot leven te brengen.

De studioline van Siemens is echt schitterend

Duurzaamheid

Ook op het gebied van duurzaamheid valt er vaak nog veel winst te halen. Borghuis heeft daarom een aantal tips om jouw keuken zo duurzaam mogelijk in te richten met de beste keukenapparaten. Denk bijvoorbeeld eens aan de Quooker kraan. Dit is een kraan die werkelijk alles kan. Het is dé perfecte kraan om energie te besparen. Een Quooker kraan kan namelijk meteen kokend water geven, waardoor je niet hoef te wachten de waterkoker of tot een pan water aan het koken is. Met verschillende uitvoeringen is er altijd een Qooker kraan die bij jou past. Kies voor duurzaam, kies voor een Quooker kraan!
Naast het kiezen voor een Quooker kraan zijn er nog andere dingen die je kunt doen om je keuken zo duurzaam mogelijk in te richten, lees alles over duurzaamheid hier!

NEEM CONTACT MET ONS OP!