COVID-19 EN ONZE AANPAK

WIJ ZIJN GEOPEND. LEES HIER HOE WIJ OMGAAN MET CORONA

Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben ook wij verschillende maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Ook wij werken volgen de richtlijnen van het RIVM en passen ons beleid steeds aan als dat nodig is. Alle oppervlakken in de showroom waarop het virus zich zou kunnen bevinden worden dagelijks gereinigd en bij binnenkomst is er desinfectant beschikbaar. Maar ook van jou verwachten we het een en ander, alles om er samen voor te zorgen dat iedereen gezond blijft en verdere verspreiding van het virus tegengegaan wordt. Daarom nog even op een rijtje:

BIJ JE BEZOEK AAN DE SHOWROOM:

  • Houd afstand tot andere klanten en het personeel van Borghuis keukens, in ieder geval minimaal 1,5 meter.
  • Ben je verkouden of ziek, kom dan niet naar de showroom maar stel je bezoek uit en laat je testen
  • We werken met een maximaal aantal afspraken per dag om drukte in de showroom te voorkomen.
  • Is het toch druk in de showroom, dan kunnen we je (als je geen afspraak hebt) verzoeken om op een later moment terug te komen. We hopen dan ook op je begrip mocht dit het geval zijn.
  • Handen schudden doen we al heel lang niet meer maar dat betekent zeker niet dat we het niet fijn vinden om je in onze showroom te begroeten.

BIJ LEVERING EN/OF MONTAGE VAN JE KEUKEN:

Ook in deze periode komen we gewoon je keuken bij je thuis leveren en monteren maar we vragen je daarbij zoveel mogelijk afstand van onze monteur te houden. Heb je een afspraak 9 voor levering en/of montage met ons gemaakt maar word je verkouden, ziek of vertoon je andere symptomen van het virus? Dan verzoeken we je een nieuwe afspraak met ons te plannen voor een later moment, alleen samen zorgen we er immers voor dat we het virus onder controle krijgen!

Heb je vragen of opmerkingen omtrent je bezoek aan onze showroom of de levering en/of montage van je keuken in deze bijzondere tijd? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder.