Daalkampen borger

Duurzaam en centraal wonen

in het mooiste

dorp van Drenthe

TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONINGEN IN DAALKAMPEN BIJ BORGER!
6 NIEUWBOUWWONINGEN

De huizen hebben een hele transparante uitstraling door de grote raampartijen in de nieuwe woningen. De omliggende groene elementen in de omgeving van het huis worden door de grote raampartijen naar binnen getrokken.

Het project bestaat uit 6 twee-onder-één kapwoningen in de bruisende woonwijk van Borger ‘Daalkampen’. Ben jij heel erg benieuwd hoe dit er van binnen uit gaat zien? Klik dan op deze link en bekijk de nieuwste woningen die gebouwd worden in Borger!

Borger is met z’n 4700 inwoners het één na grootste dorp van de gemeente Borger-Odoorn. Met het grootste hunebed van Nederland aan de rand van het dorp en maar liefst zestien van de Drentse hunebedden in de directe omgeving is Borger met recht Hunebedhoofdstad van Nederland.

Borghuis Keukens is steeds vaker actief betrokken bij nieuwbouwprojecten in de regio Borger. Ook nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met één van onze keukenadviseurs.

ENERGIEZUINIG EN MILIEUBEWUST

WONEN IN DE JONGSTE

BRUISENDE WOONWIJK VAN BORGER!

BORGHUIS KEUKENS LAAT

DE MOOISTE STIJLEN EN UITVOERINGEN

UITVOERINGEN VAN KEUKENS

UW EIGEN KEUKEN SAMEN STELLEN MET BORGHUIS
IN DE 6 TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONINGEN

Voor de verschillende woningen heeft Borghuis Keukens in Klazienaveen diverse opstellingen klaarstaan in de showroom en wij willen jou volledig ondersteunen in het lastige proces van het samenstellen van jouw nieuwe keuken.

Ga je voor een moderne hoekopstelling of toch voor een kookeiland in het midden van uw leefkeuken, word het een strakke witte keuken keuken of gaat u toch voor de landelijke keuken met donkere tinten? Borghuis Keukens heeft het allemaal.

Door de mooie opzet van de woning zijn er diverse mogelijkheden qua indeling van de keuken mogelijk.

Kom gerust langs in onze showroom en laat je inspireren en adviseren door één van onze adviseurs.

DE KENMERKEN VAN DE WONINGEN IN DAALKAMPEN
KOM BIJ ONS VOOR JOUW NIEUWE KEUKEN!

De huizen worden gesitueerd aan de noordkant van woonwijk de Daalkampen aan de Poolse Bevrijderslaan. Het is een perfecte locatie voor verschillende doelgroepen. Woonwijk de Daalkampen betreft een groene autoluwe wijk nabij de kern van het dorp, vlot bereikbaar via een fietsbrug. Hier vind je een ultiem hedendaags wooncomfort in een kindvriendelijke- en kinderrijke wijk in ontwikkeling!

De woningen zijn voorzien van alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze nieuwe huizen. Door deze duurzame toepassingen zijn er veel uitgebreidere financieringsmogelijkheden. De nieuw te bouwen woningen voldoen allemaal aan de nieuwste BENG-norm. Deze norm staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Isolatievoorzieningen zijn uitstekend en de woningen zijn volledig gasloos, met deze woningen ben jij klaar voor de toekomst. Doordat er volledig gasloos wordt gewoond in deze woningen, heb jij geen gasrekening meer! De elektrakosten worden ook heel erg verminderd door de 8 zonnepanelen op het dak.

Bekijk Funda om de woningen te bekijken!

Bekijk ook de afbeeldingen onder de tekst om een korte impressie te krijgen van de indeling van de woningen!

BRANDS BOUW
HEB JIJ INTERESSE IN EEN WONING IN BORGER?

Brands Bouw Emmen

Nautilusstraat 7
7821 AG  Emmen

Postbus 18
7800 AA  Emmen

Brands Bouw Groningen

Kieler Bocht 33
9723 JA Groningen

Postbus 5262
9700 GG Groningen

HUIS GEKOCHT BINNEN HET PROJECT EN OP ZOEK NAAR INSPIRATIE VOOR UW KEUKEN, MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR JOUW DROOMKEUKEN.