Blancke Klazienaveen

3 GEWELDIGE APPARTEMENTEN.
OP EEN PRACHTIGE LOCATIE.

In het bruisende middelpunt van het centrum van Klazienaveen, staat het pand Blancke. Deze voormalige bakkerij met woning wordt binnenkort verbouwd tot drie  geweldige appartementen. Elk appartement heeft iets bijzonders, de één heeft een prachtige tuin, de ander het uitzicht.
Kortom, we zouden haast kunnen zeggen; voor ieder wat wils.

Blancke in Klazienaveen

DE STIJL VAN TOEN.
MET DE LUXE VAN NU.

Heeft u een zwak voor authentieke details en jaren 30 bouwstijl, maar wilt u ook het comfort van een goed geïsoleerde woning? Dan is dit project exact wat u zoekt. Het karakteristieke pand wordt namelijk grootschalig verbouwd tot drie ruime appartementen met eigen berging en carport op het achter terrein. Met behoud van de uitstraling die het pand nu heeft aan de buitenzijde, maar geheel vernieuwd aan de binnenzijde.

ELK APPARTEMENT HEEFT IETS BIJZONDERS.

Elk appartement krijgt zijn eigen voordeur, waardoor achter de voordeur u eigendom start. Ook worden alle wanden, vloeren en dak volledig geïsoleerd met hoogwaardige materialen. Deze aanpak in combinatie met lage temperatuurverwarming zullen de stookkosten beperken waardoor u er lekker warm bij zit.

DROOMHUIS, DROOMKEUKEN, BORGHUIS KEUKENS

Wij zijn betrokken bij jou project en geven advies op maat om samen je droomkeuken te realiseren. Wij stoppen niet bij de verkoop van onze keukens. Nee, dan begint het pas. De montage van onze keukens wordt door onze eigen monteurs gedaan. Iedere dag werken zij aan onze keukens, voor een perfect eindresultaat. Wij monteren jullie keuken perfect en je kan koken zodra onze monteur zijn bus in stapt.

APPARTEMENT GEKOCHT IN PROJECT BLANCKE ? MAAK EEN AFSPRAAK VOOR JOU DROOMKEUKEN.

Het magazine van Borghuis Keukens