Bendienplein Emmen

Karaktervolle jaren ’30 stijl.

Toplocatie voor jong en oud!

BENDIENPLEIN
WONEN IN HET CENTRUM AAN HET GROEN

Ruimtelijk uitzicht over het Bendienplein, de plek waar ooit kostuumfabriek Bendien heeft gestaan. De ligging spreekt aan: dichtbij de binnenstad met volop levendigheid, het openbaar vervoer op luttele afstand, maar ook bij de natuur. Zeg nou zelf… Zo wil iedereen toch graag wonen?

Het nieuwbouwproject van Borghuis Keukens in Emmen

7 STOERE, GESCHAKELDE STADSVILLA’S
MET EIGEN TUIN.

Net aan de rand van het centrum van Emmen ligt het Bendienplein. Het project wordt ontwikkeld tegenover het onlangs geopende Belastingkantoor, de oude topgrafische dienst. Via de aangrenzende Dennenlaan is het bos dichtbij en enkele meters verderop treft beschikt u over een Winkelcentra voor uw dagelijkse boodschappen. Het Bendienplein is de ideale combinatie tussen rust en reuring.

6 RUIME APPARTEMENTEN
MET EEN EIGEN BERGING EN PARKEERPLAATS.

De basis van dit project zijn de jaren ’30-woningen die zich in de omgeving bevinden. De grandeur van Emmen ‘over het spoor’. Geraffineerde details geven een stads gevoel en moderne techniek voor comfort.

Bendienpleim Emmen Appartement project van Borghuis

DROOMHUIS, DROOMKEUKEN, BORGHUIS KEUKENS

Wij zijn betrokken bij jou project en geven advies op maat om samen je droomkeuken te realiseren. Wij stoppen niet bij de verkoop van onze keukens. Nee, dan begint het pas. De montage van onze keukens wordt door onze eigen monteurs gedaan. Iedere dag werken zij aan onze keukens, voor een perfect eindresultaat. Wij monteren jullie keuken perfect en je kan koken zodra onze monteur zijn bus in stapt.

WONING GEKOCHT IN HET PROJECT BENDIENPLEIN ?
MAAK EEN AFSPRAAK VOOR JOU DROOMKEUKEN.

Keukens met hout en wit bij Borghuis Keukens