5 jaar lang keukens leveren in Emmen

Al 5 jaar lang keukens van kwaliteit in Emmen

Borghuis Keukens bestaat 5 jaar en dat betekent een feestje! Maar ook terugkijken over de afgelopen 5 jaar qua projecten en werkzaamheden. Wij zijn heel erg trots op het aantal keukens die wij hebben mogen plaatsen in Emmen en omstreken. De projecten waren heel erg uiteenlopend, van de grootste keukens met een groot eiland tot aan de mooiste en gezellige keukentjes. Wij zijn trots op jou als klant, jij hebt de keus gemaakt om voor de kwaliteit van Borghuis Keukens te kiezen. Wij kijken met en goed gevoel naar de toekomst en hopen met heel ons hart dat wij nog veel meer mooie projecten mogen realiseren.

ENERGIEZUINIG EN MILIEUBEWUST

De loods en bakwagen van Borghuis Keukens

BORGHUIS KEUKENS LAAT

Keuken laten ontwerpen door Borghuis

Voor heel veel verschillende woningen in de omgeving Emmen heeft Borghuis Keukens in Klazienaveen fantastische keukens gerealiseerd en wij zijn zeker nog niet klaar. Voor 2023 hebben wij al een hele volle agenda met de mooiste projecten. Van grote keukens met de nieuwste technologie├źn naar wat kleinere projecten met fantastische sfeerelementen. Het mooie is dat in onze showroom in Klazienaveen de mooiste stijlen getoond zijn. Daarnaast vind jij bij ons het beste apparatuur wat er momenteel te koop is. Wij leveren merken als Bosch, Quooker, Siemens etc. waardoor wij kwaliteit garanderen. Bij Borghuis willen wij jou volledig ondersteunen in het lastige proces van het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Kom langs in Klazienaveen en ervaar het zelf.

KEUKENSTIJLEN EN APPARATUUR BIJ BORGHUIS

De keuze is vaak reuze in keukenzaken, zo ook bij Borghuis Keukens. Het mooie is dat jij de keuken precies zo kan samenstellen zoals jij dat wilt. Ga je voor een moderne stijl met de keuken in een hoekopstelling of kies jij toch voor een kookeiland in het midden van jouw leefkeuken, Welke stijl gaat het worden?

Het belangrijkste is dat jij gaat beslissen wat heel erg belangrijk is in jouw nieuwe keuken. Ben jij van het uitgebreide koken en dineren of is een snelle hap waar jij naar op zoek bent? Weeg de verschillende keuzes af en beslis wat voor jou het belangrijkste is. Onze nieuwste keukens zijn vaak voorzien van duurzame opties, zo is het nieuwste apparatuur al een stuk duurzamer als de apparaten vroeger en wordt er bij het produceren van het materiaal ook gekeken naar duurzaamheid.

Op zoek naar een nieuwe keuken? Kom eens langs bij Borghuis Keukens

Jeroen staat voor u klaar met zijn keukenadvies