Keukenshowroom Emmen

Inspiratie opdoen voor jouw keuken in de keukenshowroom Emmen

Jouw nieuwe keuken staat al klaar in onze keukenshowroom Emmen, wij hebben een showroom bomvol met de nieuwste keukens. De nieuwste stijlen, technologieën en ontwikkelingen zijn te vinden in onze showroom. Onze adviseurs zijn elke dag bezig met de beste keukens en het beste apparatuur, zij zorgen ervoor dat ze op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Maar voor mensen is het erg lastig die weinig ervaring hebben in het samenstellen van de nieuwste keukens. Het is daarom heel erg slim om al een een beetje inspiratie op te doen over welke verschillende soorten keukens er zijn. In onze keukenshowroom zijn talloze stijlen, opstellingen en kleuren neergezet die jou alles in de brede wereld van keukens kunnen laten zien. Als echte tip kunnen we jou meegeven om alvast even online rond te kijken op onze site en via Instagram en Pinterest. Wij nodigen jou graag uit om inspiratie op te doen in onze keukenshowroom in de gemeente Emmen. Wij hebben in onze keukenshowroom alle verschillende stijlen klaarstaan om ervoor te zorgen dat jij duidelijk voor ogen hebt wat wij kunnen bieden voor jou in de regio Emmen.

Keukenshowroom in Emmen
Keukens bij Borghuis Keukens

Kies de juiste keukenstijl in onze keukenshowroom Emmen

Wat hiervoor al benoemd is in de tekst is heel erg belangrijk, inspiratie opdoen is essentieel in het samenstellen van een nieuwe keuken in Emmen. Dit is echt de eerste stap in het proces. Een belangrijk onderdeel is de keuze voor een bepaalde keukenstijl, er zijn heel veel traditionele keukenstijlen maar er komen ook steeds meer nieuwe keukenstijlen op de markt. Wij willen het jou als klant zo makkelijk mogelijk maken, dat doen wij door onze adviseurs beschikbaar te maken voor jou maar ook zoveel mogelijk keukenstijlen te laten zien. Hierom staan er in onze showroom maar liefst 14 soorten keukens klaar met allemaal hun eigen unieke kenmerken en onderverdeeld in verschillende stijlen. Bij Borghuis Keukens hebben wij altijd een keuken die bij jou past! Kijk gerust rond in onze online showroom en bekijk op jouw gemak alle verschillende keukens. Hierdoor kan jij alvast een beeld creëren over hoe een bepaalde stijl of keuken zal staan in jouw keuken. Wij ontvangen jou natuurlijk ook heel erg graag in onze keukenshowroom om alles over de keukens en keukenstijlen te vertellen. Maak dus snel en gemakkelijk een afspraak!

Kies het juiste apparatuur in de keukenshowroom van Borghuis

Jij bent al een heel stuk onderweg in het samenstellen van je nieuwe keuken, maar dan krijg je de vraag welk merk en apparatuur moet er in de keuken komen? Weer een lastige vraag waar jij zonder kennis antwoord op moet geven, niet bij Borghuis Keukens! Wij hebben op onze website alle merken neergezet die je bij ons kan vinden en een uitleg hierbij gegeven. Daarnaast zijn onze adviseurs helemaal up-to-date van alle ontwikkelingen op de markt. Wij werken samen met een selectie aan topmerken die voor meer gemak en kookplezier moeten zorgen in jouw keuken in Emmen.

Om jou op de hoogte te brengen van een paar belangrijke en grote merken binnen Borghuis, hiervoor zullen wij een paar merken die niet mogen ontbreken in onze keukenshowroom toelichten. Wij beginnen bij een groot merk binnen Borghuis Keukens, het merk BORA. Keukenapparatuur van BORA is op alle vlakken fantastisch, vooral door de nieuwste technologieën die BORA maar toe blijft voegen. Zo kun je kiezen voor zowel een innovatieve kookveld afzuiging of één van hun flexibele ovens, deze verschillende apparaten staan klaar op onze BORA pagina. Met een kookveld afzuiging van BORA zijn kookdampen en -geuren meteen verleden tijd. Het afzuigingsysteem zit volledig verwerkt in de kookplaat, echt een super fraai design. Op deze manier worden alle kookdampen meteen weggezogen. Bij BORA gaan design en technologie hand in hand.
Wil je graag op een gemakkelijke en fijne manier koken, dan zeg je NEFF. Bij NEFF staat kookplezier op prioriteit nummer één, wat er voor zorgt dat gebruik van apparatuur altijd centraal staat. Hierbij wordt altijd gezocht naar de meest praktische oplossingen voor problemen die veelvoudig voorkomen tijdens het koken. Hier ligt dan ook echt het specialisme van NEFF. Kijk bijvoorbeeld eens naar de handige ‘slide & hide’, dit is een ovendeur die volledig inschuifbaar is en hierdoor erg gemakkelijk in gebruik. Jij creëert een stuk meer werkruimte en tegelijkertijd behoud je dezelfde inhoud van de oven. Naast de ‘slide & hide’ heeft NEFF ook het beste heteluchtsysteem op de markt ontwikkeld, namelijk de ‘CircoTherm’. Dit is een systeem dat de hele oven voorziet van een gelijkmatige verdeling van hete lucht. Naast deze twee systemen ervaar je ook nog allerlei ander apparatuur van NEFF in de showroom van Borghuis.
Wat is een keuken in Emmen nou zonder een kraan die alles kan? Kies daarom voor een Quooker kraan. Met een Quooker kraan kies je niet alleen voor gemak, maar ook voor duurzaamheid. Naast dat deze kraan kokend water geeft, heb je ook de mogelijkheid tot gekoeld, bruisend en gefilterd water. De Quooker kraan is dus ideaal voor iedereen en kan bij jou niet ontbreken. Lees meer over de Quooker kraan op onze site of ervaar hem zelf in onze showroom.

Ben jij benieuwd naar één van deze of één van onze andere merken? Kom dan langs in onze showroom en ervaar al onze merken zelf in onze keukenshowroom!

Bora Pure bij Borghuis Keukens
Experts van Borghuis Keukens staan voor jou klaar!

Maak snel een afspraak!

Bij Borghuis maak je gemakkelijk en snel een afspraak in onze keukenshowroom in Emmen. Vul hieronder het formulier in en dan zien wij jou snel in onze showroom in de regio Emmen. Vergeet bij je afspraak je inspiratie niet mee te nemen, door de inspiratie weten onze adviseurs meteen stukken beter wat jij wil in je nieuwe keuken. Uiteraard kan jij ook samen met één van onze experts een rondje door de showroom maken als je nog helemaal geen idee hebt wat voor keuken jij zoekt. Wij helpen je graag verder in onze keukenshowroom in Emmen!