Verhuizen van de randstad naar Noord-Nederland of Oost-Nederland

VERHUIZEN VANUIT DE RANDSTAD RICHTING EMMEN OF KLAZIENAVEEN?

Verhuizen is natuurlijk heel erg lastig, u verlaat uw vertrouwde omgeving om het geluk op een andere plek in Nederland te zoeken. Soms is het een vrijwillige keuze, voor anderen is het een gedwongen keuze. Door de stijgende huizenprijzen in de randstad is het bijna onmogelijk voor sommige huishoudens om in de randstad te blijven wonen. Vaak kiezen gezinnen uit deze gebieden om toch naar het oosten of noorden te vertrekken. Het is vaak een lastige keuze omdat ze hun hele leven daar achter laten, maar voor sommige gezinnen of huishoudens is het niet anders. Maar wanneer u verhuis naar het noorden heeft u vaak een groot budget over om de woning om te toveren tot een echt droomhuis. Een nieuwe keuken, badkamer en tuin. Dit is allemaal te realiseren. Wanneer u in de regio Emmen of Drenthe op zoek bent naar een nieuwe keuken dan kunt u altijd terecht bij Borghuis. U kunt altijd langskomen in de showroom in Klazienaveen om ons aanbod te bekijken.

WAAROM KIEZEN MENSEN VANUIT DE RANDSTAD VOOR BORGHUIS?

Het belangrijkste voor ons zijn de wensen vanuit u voor de nieuwe keuken. Elke wens nemen wij in acht en gaan we mee aan de slag, hierdoor creëert u uw droomkeuken.  De modellen in de showroom van Borghuis zijn alle nieuwste stijlen en materiaal in verwerkt. En hierdoor heeft u altijd het nieuwste aanbod voor ogen. Bij ons krijg je echter ook een eerlijk advies, wanneer dingen niet te halen zijn dan geven wij dit aan u door. Hierdoor krijgt u geen valse beloftes vanuit ons. Bij Borghuis zijn onze adviseurs gespecialiseerd in u voorzien van het beste en meest geschikte advies.

  • Inspiratie genoeg in de showroom van Borghuis. De beste merken gemixt met de mooiste materialen. Bij ons kunt u echt natuursteen vinden in de showroom, mooie natuurstenen bladen en echte houten fronten. Hierdoor kiest u voor kwaliteit. Dit geldt ook voor de merken die wij aanbieden, Bora, Neff, Quooker. Dit zijn echt merken die kwaliteit leveren en dit willen wij laten zien in onze showroom.
  • De adviserus van Borghuis geven u volledige vrijheid om te doen met uw keuken wat u wilt. U kunt het eigenlijk zo gek maken zoals u zelf wilt. Al uw wensen en behoeftes kunt u laten uitvoeren door de medewerkers van Borghuis. Maar wanneer wij betere ideeën hebben voor het ontwerp geven wij dit eerlijk aan en kunt u verwachten dat wij hiermee aan de slag gaan.
  • Onze showroom is altijd geopend voor u, met elk budget, alle ideeën en alle wensen. U bent dus altijd welkom, wij weten namelijk als geen ander hoe moeilijk het is om een nieuwe keuken uit te zoeken voor uw verhuizing. U bent welkom om inspiratie op te doen en een gesprekje met onze adviseurs. Maar u kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken om gelijk de eerste afspraak in te plannen. Dit kan het makkelijkste via onze site of telefonisch.

BORGHUIS SHOWT DE NIEUWSTE KEUKENS IN DE REGIO EMMEN

In de regio Emmen is Borghuis een gespecialiseerde verkoper van de nieuwste keukens. Wij willen altijd de nieuwste modellen aanbieden op de markt.  Om hiervoor te zorgen, doen wij elke maand onderzoek nar de nieuwste stijlen en trends in de markt. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de trends ontwikkelingen van de markt. Wij leveren eerlijk en duidelijk advies aan onze klanten, en wij hopen dat u met uw droomkeuken vertrekt.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK OVER UW NIEUWE KEUKEN IN EMMEN