GELUKKIGE PRIJSWINNAARS UIT KLAZIENAVEEN
DIAN EN KEANU HOOGERS

Hoeveel geluk kan iemand hebben? Keanu en Dian overkwam het. Bij het afsluiten van hun eerste hypotheek bij de Hypotheker in Klazienaveen won dit gelukkige, jonge en enthousiaste stel, gewoon een compleet nieuwe keuken!

Dit is natuurlijk reden voor een feestje! Wij gaan met Dian en Keanu samen een prachtige keuken ontwerpen!

Samen met Dian en Keanu hebben we besloten dat we jullie, onze klanten daarbij gaan betrekken zodat je een goed beeld krijgt van het gehele traject van het uitzoeken van een keuken tot en met de plaatsing en nazorg. Daar gaan we dan!

Partner van Borghuis Keukens in regio Emmen
Partner van Borghuis Keukens in regio Emmen

INSPIRATIE OPDOEN
ONZE EERSTE KENNISMAKING

“Hi Dian! gefeliciteerd met je prijs. Je spreek met Borghuis keukens. Dank je wel! We zijn er super blij mee. We weten niet wat ons overkomt en mijn moeder is haast net zo blij dan ik”. Een meer enthousiaste prijswinnaar kunnen we ons niet wensen. Geweldig.

Afgelopen zaterdag middag hebben we samen in onze toonzaal inspiratie opgedaan. Een zwarte keuken moest het worden volgens Dian. Euhhh Antraciet is ook wel leuk en die keuken daar vindt ik ook wel leuk. “zullen we eerst gewoon eens een rondje doen door de zaak” stelde ik voor en zo gezegd zo gedaan. Onze toonzaal telt 12 nieuwe trendy showroomopstellingen. Dus keuze genoeg. Niet te veel, niet te weinig. Compact en overzichtelijk.

Tijd voor koffie! Te veel indrukken en keuzes om te maken. We gaan eerst zitten en maken samen een ontwerp. Aan de hand van de gemaakte schets door Keanu hebben we samen een indeling bepaald. We komen de exacte maten overigens nog even nameten tijdens een huis bezoek en passen het ontwerp aan mocht dit noodzakelijk zijn. Natuurlijk in overleg met de klant. Het inmeten door Keanu was namelijk niet helemaal nauwkeurig gebeurd volgens Dian….

ADVIESGESPREK EN VIRTUEEL ONTWERP

Vanwege de beperkte ruimte in de keuken hebben we gekozen voor een opstelling met hoge kast zodat men maximaal van de bladruimte kan profiteren. In deze hoge kast hebben we een koeler en combi bakoven geplaatst. Verder zijn er daar waar mogelijk allemaal laden gepland in de keuken en hebben we de spoelkast voorzien van een geïntegreerde afval emmer. De keuken is voorzien van een apparatuur set van het merk Pelgrim. De deur is in de kleur Dark Concrete en heeft een topmatch bijpassende werkblad in dezelfde kleur. Voor een kookplaat met afzuiging en een Quooker hebben we tevens een leuk plekje gevonden.

AFTERSALES EN BESTELLEN

In de volgende blog vertellen we jullie meer over het inmeten van de keuken, het maken van het installatie advies en het bestellen van de keuken.