MONTAGE VAN DE KEUKEN
14 Juni

Het is zover! Geert onze monteur kan eindelijk aan de slag met zijn hobby. Een prachtige keuken monteren voor Dian en Keanu.

Voordat we kunnen monteren ben ik de week voorafgaand nog even langs geweest bij Dian en Keanu om de leidingen te controleren. Alles ziet er spick en span uit. Keanu zijn vader heeft goed werk verricht. handig. Alles is gereed voor een vlotte montage.

Op maandag 14 juni vroeg in de ochtend om 6.30 wordt de keuken door Dorenbos verhuizingen aangeleverd. Geert, onze monteur is ook reeds aanwezig en samen lossen ze de vrachtwagen en zetten ze alles op plek.

Keukens monteren en plaatsen doen wij met alle liefde

OPLEVERING EN GARANTIE
“WIJ HOUDEN VAN KEUKENS, DAT ZIE JE, DAT MERK JE”

Om 8 uur straten we de montage. We verwachten 2 dagen zoet te zijn hiermee. Je denkt wellicht; is dat niet lang voor een dergelijke relatief kleine keuken ? Niets is minder waar.

Bij Borghuis keuken verstaan wij onder de montage van de keuken het gehele traject. De keuken wordt gebruiksklaar opgeleverd. Dat wil zeggen dat de gehele keuken netjes wordt uitgepakt en het afval gescheiden. Dat we alle apparatuur aansluiten en aftesten. Dat we het werkblad afkitten daar waar noodzakelijk en gewenst. Dat we alle afval netjes gescheiden afvoeren. Daarna leveren we de keuken samen met de klant op, zodat we zelfs de kleinste details niet vergeten. Dat we na oplevering er nog steeds voor jullie zijn blijkt wel uit het feit dat we 5 jaar garantie geven op de keuken montage. “Wij houden van keukens, dat zie je, dat merk je”

Hierna is het tijd voor Dian en Keanu om te genieten van hun prachtige keuken. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking.

Groetjes, Patricia, Falko, Annet, Geert, Jeroen en Puck.