Nieuwe keuken

Tips voor jouw nieuwe keuken!

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken zijn er veel zaken waar jij rekening mee moet houden. Dit kan natuurlijk allemaal heel intimiderend zijn en daarom helpen wij jou graag met een aantal tips. Denk bijvoorbeeld na over de reden waarom jij een nieuwe keuken wil plaatsen. Ben jij niet tevreden over de indeling of stijl? Of is de keuken echt aan vervanging toe omdat deze oud en versleten is? Als jij dit inzichtelijk hebt kunnen wij samen kijken naar jouw wensen voor de nieuwe keuken. De eerste stap naar een nieuwe keuken is gezet, lees snel verder en ontdek alle handige tips!

Inspiratie voor jouw nieuwe keuken

Een nieuwe keuken begint bij het opdoen van inspiratie. Kijk online eens rond naar keukens of elementen die jij mooi vindt. Zo kun je bij Borghuis onze online showroom bekijken. Hier vind je alle verschillende stijlen en opstellingen die mogelijk zijn. Daarnaast kun je bij het bekijken van deze stijlen een moodboard maken met alle kleuren en elementen die jij mooi vindt.
Ook is het van belang om na te denken over de opstelling van jouw keuken. Moet jouw nieuwe keuken een kookeiland bevatten of ga je voor een rechte keuken? Natuurlijk is een hoekkeuken ook altijd mogelijk. Wij denken uiteraard graag met jou mee over de verschillende mogelijkheden.

Houd hier rekening mee bij het aanschaffen van een nieuwe keuken

Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken zijn er veel verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Zoals al benoemd is de opstelling en stijl heel belangrijk. Voor iedereen is dit anders. Daarnaast heeft iedereen ook andere prioriteiten bij een keuken. Hieronder vind je een lijstje met aandachtspunten waar jij rekening mee kunt houden. Hierbij is het voor iedereen verschillend welke punten het zwaarst mee wegen in de keuze voor een nieuwe keuken:

  • De prijs van de keuken
  • De kwaliteit van de keuken
  • De duurzaamheid van de keuken

Dit zijn natuurlijk nog maar enkele voorbeelden waar je aan moet denken. Onze adviseurs kunnen jou uiteraard alles vertellen over de verschillende aandachtspunten van jouw nieuwe keuken.

Bezoek onze showroom

Wil jij nou nog meer tips en inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier staan onze experts altijd voor jou klaar om jou te voorzien van het beste advies. Als jij al een idee hebt over hoe de keuken eruit moet komen te zien, is het handig om al jouw inspiratie mee te nemen als je onze showroom komt bezoeken. Maak dus snel een afspraak en loop samen met een adviseur een rondje door de showroom. Tot snel in Klazienaveen!