Nieuwe keuken laten plaatsen in Emmen

Borghuis Keukens bestaat 5 jaar, dat merk je. Ondertussen is Borghuis al 5 jaar bezig met de mooiste keukens plaatsen in de regio van Klazienaveen. Dus ook in Emmen zijn er al meer dan genoeg mooie keukens geplaatst. Nieuwe keuken in verbouwingen maar ook in de grootste nieuwbouwprojecten heeft Borghuis hun keukens mogen plaatsen. Door middel van strakke, authentieke designs en de mooiste merken op het gebied van apparatuur zorgt Borghuis voor een droomkeuken. Jouw wensen staan centraal en wij weten als geen ander hoe we hier mee om moeten gaan. Samen met jou (onze klant) kijken we naar de verschillende mogelijkheden.

Keukens in Emmen
Keukens bij Borghuis Keukens in Emmen
Keukens in Emmen

Verschillende keukenstijlen in Emmen

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat elke klant anders is, en dus ook elke klant iets anders wil. In de showroom van Borghuis Keukens in Klazienaveen staan heel veel verschillende stijlen. Deze modellen staan klaar voor jou om inspiratie op te doen en jou te helpen met het maken van de juiste keuze. Bij elk huis en elk gezin past weer een andere keuken, hier spelen wij op in door verschillende prijsklassen te gebruiken, verschillend apparatuur en de mooiste materialen. Hierdoor kan jij met welk budget dan ook een prachtige Borghuis Keuken samenstellen. Door middel van onze adviseurs kunnen onze klanten de juiste keuze maken en kiezen wat jij echt mooi vindt. Wij maken ontwerpen waar wij 100% achter staan, dat zie je en merk je. Elk ontwerp ademt het Borghuis Keukens DNA.

Apparatuur naar jouw wens

In onze showroom hebben we naast de verschillende showroommodellen ook heel erg veel verschillende apparatuur staan. De verschillende merken zorgen ook voor verschil in prijs. Innovatie binnen de merken zorgt ervoor dat het nieuwste apparatuur heel erg duurzaam is en langer mee kan.

Maak een afspraak voor jouw droomkeuken

Bij Borghuis Keukens zorgen wij ervoor dat onze adviseurs klaarstaan voor jou. Hun kennis en ervaring zorgt ervoor dat jij als klant niet voor keuzes komt te staan die te lastig zijn. Keukens kopen is een proces waarbij jij enige hulp zeker kan gebruiken, vooral met de keuzes omtrent materiaal, vorm en apparatuur kan jij onze adviseurs hun hulp goed gebruiken. Onze adviseurs hebben genoeg kennis om jou hiervan te voorzien en jou te helpen bij eventuele dilemma’s. Neem direct contact op met de adviseurs van Borghuis Keukens.