Keukenstudio Emmen

Keukenstudio Emmen

Borghuis Keukens in Klazienaveen is dé keukenstudio in de omgeving van Emmen waar jij er zeker in zult slagen de ideale keuken voor je woning te vinden. Dankzij onze persoonlijke aanpak, goede service en het vertrouwen van onze klanten mogen al vele jaren mensen blij maken met keukens. Geheel afgestemd op de wensen, ideeën en natuurlijk de woning van de klant. Dus ben je toe aan een nieuwe keuken of heb je nog helemaal geen keuken in je nieuwbouwwoning, kom dan gerust eens bij ons langs!

DE BORGHUIS WERKWIJZE

Bij het uitzoeken van een keukenspeciaalzaak of keukenstudio in omgeving Emmen, dan wil je dat kwaliteit, service en betrouwbaarheid voorop staan. Dit vinden we bij Borghuis dan ook het meest belangrijk en zie je in alle stappen van onze werkwijze terug. Om te beginnen nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar je wensen en om ideeën op te doen in onze showroom. Zo kunnen we alle verschillende opties doornemen en zien welke aspecten van de keuken in onze keukenstudio het best bij jou passen.

Het ontwerp

Al deze aspecten gaan we zo goed mogelijk vertalen naar een 3D ontwerp. Hierbij tekenen we de ruimte waar de keuken in geplaats zal worden na en bouwen vanaf hier je keuken op. Kastfrontjes, lades en keukenapparatuur; we kunnen je precies laten zien hoe jouw keuken eruit zal komen te zien. Wanneer je twijfelt tussen bijvoorbeeld twee kleuren keukens, dan kun je door het 3D ontwerp heel goed zien wat effect van de kleuren precies is. Wil je écht weten hoe het is om al in je nieuwe keuken te staan? Dan kun je dit ervaren door middel van onze VR bril!

Realisatie

Als keukenstudio in de omgeving van Emmen, willen we ons onderscheiden door duidelijke afspraken te maken en precies dat te doen wat we hebben beloofd. We werken dan ook met een duidelijke offerte, waarbij je niet voor verassingen komt te staan. Bij akkoord zullen we de keuken bestellen en met jou afspreken wanneer we gaan leveren. Onze eigen Geert zal je keuken komen monteren. Zo weten wij zeker dat we de beste kwaliteit leveren en hier kun jij als klant op bouwen! Ook na de montage blijven we voor je klaar staan, heb je ergens hulp bij nodig dan kun je dus gewoon bij ons terecht.

AFSPRAAK EN CONTACT

Ben jij momenteel bezig met nieuwbouw of verbouw in de omgeving van Emmen of hier juist verder buiten en op zoek naar een keukenstudio? Dan kijken we graag samen wat we voor jou kunnen betekenen. Om tijd te reserveren zodat onze adviseurs de juiste aandacht aan je nieuwe droomkeuken te kunnen besteden, is het altijd handig om even vooraf een afspraak te maken. Dit kan heel handig via onze website of natuurlijk door even met ons te bellen. Neem naar je afspraak ook even een plattegrond of de afmetingen van je keuken mee, zodat wij een mooi ontwerp voor je kunnen maken.

Jeroen bij Borghuis Keukens

NEEM CONTACT MET ONS OP

Keukenstudio Emmen