Keukens van kwaliteit in Emmen

Op zoek naar de beste keukens in Emmen?

Bij Borghuis Keukens in Klazienaveen vind jij keukens van de hoogste kwaliteit. Door de kwaliteit die wij leveren durven wij te zeggen dat wij daardoor ook nog eens bijdragen aan de duurzaamheid in de keukenwereld. Onze keukens hebben een langere levensduur door het materiaal en apparatuur dat wij verwerken in onze ontwerpen. De producten die wij leveren blijven een langere tijd van hele hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u niet na een aantal jaar weer een nieuwe keuken moet aanschaffen. Naast de mate waarin u producten gebruikt is het heel erg belangrijk om te kijken wat voor gemak u zoekt in uw nieuwe keuken. Ben jij een echte chef-kok voor jouw familie of is het een snelle hap en door? Kies dan voor de juiste producten in je keuken.

Keukenapparatuur in Emmen
Zwarte kranen bij Borghuis Keukens

Kies de stijl voor jouw keuken in Emmen

Zoals we herhaaldelijk benadrukken op onze website, vormt het opdoen van inspiratie voor je nieuwe keuken de initiële stap op weg naar een perfecte keuken voor jou in Emmen. Gedurende dit proces van inspiratie opdoen, is het uitermate belangrijk om te reflecteren over welke stijl het meest geschikt is voor jou. Bij Borghuis beschikken we over een uitgebreide collectie van diverse stijlen. In onze showroom presenteren we maar liefst 14 varianten van keukens, elk met hun eigen unieke kenmerken. Van eigentijdse verfijning tot een industriële uitstraling, wij bieden altijd een keuken die aansluit bij jouw voorkeuren! Op onze online showroom kun je al deze verschillende keukens alvast bekijken, waardoor je een visie kunt vormen over hoe ze in jouw keuken in Emmen zouden passen. Verder staan onze deskundigen klaar om je te verwelkomen in de showroom, waar ze je alles kunnen vertellen over de verschillende keukens en keukenstijlen. Wacht dus niet langer en maak snel een afspraak!

 

Het beste apparatuur voor jouw keuken in Emmen

Laten we beginnen met het merk BORA. De keukenapparatuur van BORA is op alle fronten buitengewoon. Je hebt de keuze uit een innovatief kookveldafzuigsysteem of één van hun flexibele ovens. Met het kookveldafzuigsysteem van BORA behoren kookdampen en -geuren tot het verleden. Dit is mogelijk doordat het afzuigsysteem in de kookplaat is geïntegreerd. Op deze manier worden dampen direct afgezogen. Bovendien is dit systeem een lust voor het oog vanwege zijn stijlvolle ontwerp.

Denk je aan koken, dan denk je aan NEFF. Bij NEFF staat kookplezier altijd centraal, wat resulteert in designs waarin de gebruiker voorop staat. Hierbij wordt voortdurend gezocht naar de meest praktische oplossingen, wat de specialiteit van NEFF is. Neem bijvoorbeeld de handige ‘slide & hide’ ovendeur, die volledig inschuifbaar is. Dit creëert extra werkruimte terwijl de oveninhoud behouden blijft. NEFF heeft bovendien het meest geavanceerde heteluchtsysteem ontwikkeld, genaamd ‘CircoTherm’. Dit systeem verdeelt hete lucht gelijkmatig door de hele oven. Naast deze twee systemen kun je alle pracht van NEFF ervaren in onze showroom bij Borghuis.

En wat is nu een keuken in Coevorden zonder een kraan die aan alle wensen voldoet? Kies daarom voor een Quooker kraan. Met een Quooker kraan kies je niet alleen voor gemak, maar ook voor duurzaamheid. Deze kraan biedt niet alleen kokend water, maar ook gekoeld, bruisend en gefilterd water. De Quooker kraan is een onmisbare toevoeging voor iedereen. Je kunt meer te weten komen over de Quooker kraan op onze website of hem zelf ervaren in onze showroom.

Bora Pure bij Borghuis Keukens
Experts van Borghuis Keukens staan voor jou klaar!

Maak snel een afspraak!

Bij Borghuis maak je heel erg gemakkelijk en snel een afspraak voor jouw nieuwe keuken in Emmen. Vul hieronder het formulier in en dan zien wij je snel in onze showroom in Klazienaveen. Vergeet bij je afspraak je inspiratiemateriaal niet mee te nemen, zodat onze experts meteen weten wat jij zoekt. Uiteraard kun je ook samen met één van onze experts een rondje door de showroom maken als je nog helemaal geen idee hebt wat voor keuken jij zoekt. Wij helpen je graag verder!