Keukens van hoge kwaliteit

De mogelijkheden zijn eindeloos

Voor keukens van hoge kwaliteit kom je bij Borghuis Keukens. Bij ons heb je altijd de keuze op een ruime collectie aan de mooiste keukens met alleen de beste materialen. Ook qua kleur en afmetingen valt er van alles te kiezen. Daarnaast kun jij zelf kiezen hoe jouw keuken eruit komt te zien, wil jij een greeploos design of juist mooie sierlijke grepen? De werkbladen die wij in ons assortiment hebben lopen ook uiteen van graniet tot keramiek. Er zit dus voor iedereen een geschikt werkblad tussen. Uiteraard zijn onze werkbladen ook van de hoogste kwaliteit. Wij leveren natuurstenen van GRILLO, maatwerkbladen van Topline in verschillende uitvoeringen, massief houten bladen van SPEKVA en uiteraard onze eigen Borghuis exclusief.

Keukens van hoge kwaliteit met de beste apparatuur

Naast dat jouw keuken van topkwaliteit is, zorgt het apparatuur ervoor dat de keukens met hoge kwaliteit worden afgewerkt. Daarom werken wij alleen samen met de beste merken op de markt. Zo heb jij altijd een ruime keuze aan ovens, koelkasten, (inductie)kookplaten en afzuigkappen. Zo kun je kiezen voor een afzuigkap die verwerkt zit in het plafond of juist één die in de inductieplaat is gemonteerd. Dit is een nieuwe techniek waarmee je geen last meer hebt van kookdampen en -geuren.

Keukens van hoge kwaliteit zijn duurzaam

Onze keukens van hoge kwaliteit gaan niet alleen lang mee, maar zijn ook ontzettend duurzaam. Wij maken namelijk uitsluitend gebruik van de meest milieuvriendelijke materialen. Zo zijn onze keukenkasten van Greenline, die op hun beurt weer gebruikmaken van 90% gerecycled hout. Naast dat de keukens op een duurzame manier geproduceerd worden, zijn ze ook duurzaam omdat ze ze lang mee gaan. Dit zorgt ervoor dat jij een hele lange periode kunt genieten van jouw keuken. Het voordeel hiervan is dat jij dus voor een hele lange periode geen nieuwe keuken hoeft te plaatsen en dus geen schade toe brengt aan het milieu.

Kom langs in onze showroom!

Voor alle keukens met hoge kwaliteit bezoek je onze showroom in Klazienaveen. Hier loop je een rondje door de showroom om alle mogelijkheden te ervaren. Samen met een adviseur ontdek je alle verschillende stijlen, apparaten, merken en materialen. Op deze manier zet jij de eerste stap naar een nieuwe keuken!