Keukens in emmen

Jouw nieuwe keuken in Emmen

Borghuis Keukens uit Klazienaveen is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van de nieuwste keukens. Vooral in de regio Emmen hebben wij al 5 jaar ervaring met het plaatsen van nieuwe keukens, hierdoor durven wij met zekerheid te zeggen dat wij genoeg ervaring hebben om jou te kunnen voorzien van het juiste advies op het gebied van keukens. Wij helpen jou met de inrichting en het ontwerp van deze keuken, door middel van onze kennis en ervaring kunnen wij elke klant helpen aan hun droomkeuken. Wij denken niet alleen aan de keuken maar vooral aan jou! Jouw wensen en behoeftes zijn zo belangrijk voor ons, eigenlijk is dit prioriteit nummer één! Jouw wensen zijn onze handvaten in het ontwerpen van jouw nieuwe keuken.

Keukens bij Borghuis Keukens in Emmen
Keukens in Emmen
Keukens in de gemeente Emmen
Grijze keukens bij Borghuis Keukens
De mooiste keukens in Emmen
Keukens Emmen

Kies jouw gewenste stijl in Emmen

Van een modern tintje tot aan een industriële look, wij hebben altijd een keuken die bij jou past! Industriële keukens met een modern element erin, maar ook landelijke keukens met industriële elementen zijn heel erg populair in onze showroom. Wij willen ervoor zorgen dat jij het gewenste eindresultaat gerealiseerd ziet worden in jouw woning.

In onze online showroom kun je al deze verschillende keukens al een vast bekijken, zo kun jij al een vast inbeelden hoe deze staan in jouw keuken in Emmen. Daarnaast ontvangen onze experts jou natuurlijk graag in de showroom om alles over de keukens en keukenstijlen te vertellen. Maak dus snel een afspraak!

Apparatuur voor jouw keuken in Emmen

Een nieuwe keuken is natuurlijk niet af zonder de beste apparatuur. Daarom werken wij samen met een selectie aan top merken die voor meer gemak en kookplezier moeten zorgen in jouw keuken in Emmen. Hiervan zullen wij een paar merken die niet mogen ontbreken in jouw keuken kort toelichten. Wij werken samen met de beste merken op het gebied van keukenapparatuur, hierdoor staan wij ook 100% achter alle ontwerpen die wij doorsturen naar onze klanten. Ons apparatuur is altijd volledig gericht op jouw wensen tegemoetkomen. Elke budget heeft een mogelijkheid om een kwalitatief goed merk aan te schaffen.

Ben jij benieuwd naar één van deze of één van onze andere merken? Kom dan langs in onze showroom en ervaar al onze merken! Wij hebben heel veel apparatuur in onze showroom klaarstaan voor jou om te kijken of het design echt iets voor jou is.

Bora Pure bij Borghuis Keukens
Experts van Borghuis Keukens staan voor jou klaar!

Maak snel een afspraak voor jouw nieuwe keuken in Emmen!

Bij Borghuis Keukens maak je gemakkelijk en snel een afspraak voor jouw nieuwe keuken in Emmen. Vul hieronder het formulier in en dan zien wij je snel in onze showroom in Klazienaveen. Vergeet bij je afspraak je inspiratieboekje niet mee te nemen, zodat onze experts meteen weten wat jij zoekt. Uiteraard kun je ook samen met één van onze experts een rondje door de showroom maken als je nog helemaal geen idee hebt wat voor keuken jij zoekt. Wij helpen je graag verder!