WARM HOUT, SFEERVOL VERLICHT

Loft Brown Oak is het sfeervolle front die deze geweldige keuken kleur geeft. Een rustige houtstructuur met matte afwerking; hoe sfeervol wil je het hebben? Extra sfeer voeg je toe door instelbare verlichting onder het werkblad en bij de plint. Dimbaar en aan te passen van koel- naar warmwit. De glasdeurkast aan de kopse kant van de keuken is afgewerkt met Chimney Glas. Van wat in de kast staat, zijn slechts de contouren zichtbaar.

PRAKTISCH OPBERGEN

Niet alleen aan de buitenkant zijn onze keukens mooi, ook achter de kastdeuren mogen onze keukens gezien worden. Zoals deze praktische binnenlades.

Onze metalen Zircon laden zijn voorzien van de modernste techniek en worden geleverd in de kleur Anthracite. Onze laden zijn standaard voorzien van een softsluitingsysteem en omdat de laden volledig uittrekbaar zijn, kun je overal gemakkelijk bij. Mooi en praktisch dus.

Kranen in jouw nieuwe keuken door Borghuis Keukens

Trend: zwarte kraan en wasbak

Een trend op keukengebied die tijdloos lijkt, is de zwarte kraan en wasbak. Het geeft een elegante, luxe of juist stoere look aan je keuken. Mooi met een compleet donkere keuken, of juiste een mooi contact in een lichte keuken.

Ook kiezen steeds meer mensen voor een kokend waterkraan. Dat is praktisch en geeft veel gebruiksgemak.

Veel mogelijkheden voor de perfecte glaskast

Glaskasten geven je keuken net dat beetje extra uitstraling. We hebben een ruime keuze in glassoorten én frames. Houd je van een strakke keuken? Landelijk of juist industrieel? Met de mogelijkheden van onze glaskasten is er altijd een glaskast passend bij jouw favoriete stijl.

In deze keuken is de glasdeurkast aan de kopse kant van de keuken afgewerkt met Chimney Glas. Van hetgeen wat in de kast staat, zijn slechts de contouren zichtbaar.

Keukens met het oog op design bij Borghuis Keukens

Eilandframe

We hebben en zeer flexibele oplossing gecreëerd voor het realiseren van frames boven een eiland. In combinatie met twee horizontale panelen ontstaat een stabiel zwevend element.

Plafondframes zijn niet alleen decoratief, maar geven ook veel extra praktische ruimte. Het is ook mogelijk een afzuigunit in het eilandframe op te nemen.

• Een prachtig zwevend frame voor boven een eiland
• Decoratief en extra praktische ruimte
• Mogelijkheid tot opnemen van afzuigunit in het frame

Ledverlichting

Extra sfeer voeg je toe door instelbare verlichting onder het werkblad; dimbaar en aan te passen van koel- naar warmwit. Maak het helemaal compleet met de indirecte plintverlichting; bijzonder sfeervol en traploos regelbaar via een afstandsbediening.

Meer foto’s van deze keuken

Borghuis Keukens dit betekent design en kwaliteit