Keuken in emmen

Voor de beste en mooiste keukens in Emmen ben je bij Borghuis Keukens aan het juiste aderes. Met een ruim aanbod aan diverse keukens en keuken apparatuur breng jij jouw keuken in Emmen echt tot leven. Bij ons staat de klant altijd op de eerste plek. Gedurende het hele proces zullen wij je bij staan. Ook na de levering zullen we je helpen met eventuele problemen als die zich voor doen. Met onze vestiging in Klazienaveen zijn wij makkelijk te bereiken vanuit Emmen.
Lees snel verder om meer te weten te komen over jouw toekomstige keuken in Emmen!

Wij staan voor jou klaar!

Werkwijze

De eerste stap tot een nieuwe keuken is het opdoen van inspiratie. Je kunt natuurlijk al helemaal een beeld hebben van hoe het er uit moet komen te zien, maar het kan ook zijn dat je het nog helemaal niet weet. In onze showrooms hebben wij genoeg klaar staan voor jou om ideeën op te doen. Wij helpen je natuurlijk graag een handje bij dit proces. Heb je een beetje een idee gekregen wat je wil? Dan gaan we een adviesgesprek inplannen. Hierin gaan we verder in op jouw wensen en ideeën. We zetten alles op papier en kijken naar alle mogelijkheden. Natuurlijk nemen we ook jouw budget in acht en zorgen we dat jij precies weet wat jou nieuwe keuken in Emmen gaat kosten. Als jij uiteindelijk helemaal tevreden bent over het idee, gaan we door naar stap 3. In deze stap gaan we een 3-d ontwerp maken en kun jij jouw nieuwe keuken in VR bekijken. Hier gaan we de hele keuken bij langs om er zeker van te zijn dat jouw keuken volledig naar wens is. Als jij helemaal akkoord bent en het al helemaal voor je ziet hoe deze in jouw huis komt te staan, gaan we een inmeet- en montageafspraak maken. Nu het inmeten en monteren gaat beginnen, heb jij misschien een aantal vragen tijdens dit proces. Schroom niet om contact met ons op te nemen met je adviseur. Het is zo ver, jouw nieuwe keuken in Emmen wordt werkelijkheid. We gaan hem nu echt bestellen en maken meteen een afspraak voor levering en plaatsing. Uiteindelijk is de dag aangebroken en komen we langs om jouw nieuwe keuken te monteren. Dit zal ongeveer 1 tot 3 dagen duren totdat de keuken gebruiksklaar is. We zorgen dat alles mooi is afgewerkt en nemen het afvalmateriaal weer mee, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Onze showroom

In onze showroom tref je allerlei verschillende stijlen aan, zodat er voor iedereen een geschikte keuken is. Wij hebben de volgende keukens voor jou uitgestalt in de showroom:

Naast de bovengenoemde keukens, hebben wij ook nog een speciale borghuis selectie. Kijk rond op onze pagina’s of kom langs in onze showroom en ervaar de mogelijkheden van deze keukens.
Naast de keukens in ons assortiment, kunnen wij jouw keuken in Emmen ook voorzien van de juiste apparatuur. Ook hier kunnen onze adviseur jouw goed bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan een Quooker kraan, stoomoven of een vrijstaand fornuis. Dit en nog veel meer vind je bij Borghuis Keukens!

Wij staan voor jou klaar en adviseren jou altijd vrijblijvend

Contact

Ben jij al helemaal enthousiast geworden voor jouw nieuwe keuken in Emmen? Kom dan een keer langs in onze showroom. Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe keuken. Neem nu direct contact met ons op en dan zien we jou snel in onze showroom!