Keuken in Coevorden

Inspiratie opdoen voor jouw keuken in Coevorden

Voor jouw nieuwe keuken in Coevorden is het belangrijk om te weten wat jij wil. Daarom is het handig om al een vast wat inspiratie op te doen over de verschillende soorten keukens. Er zijn talloze stijlen, opstellingen en kleuren die in een keuken naar voren kunnen komen. Als tip kunnen we jou meegeven om online rond te kijken en hiervan een moodboard te maken met alle onderdelen die jij mooi vindt. Daarnaast nodigen wij je graag uit om inspiratie op te doen in onze showroom. Hier hebben wij veel verschillende soorten keukens die jou kunnen helpen bij het samenstellen van een nieuwe keuken in Coevorden.

Grijze keukens bij Borghuis Keukens
De mooiste keukens in Emmen
Keukens Emmen

Kies de stijl die bij jou past

Zoals eerder al benoemd, is inspiratie opdoen de eerste stap naar een nieuwe keuken in Coevorden. Hierbij is het van belang dat je nadenkt over welke stijl bij jou past. Bij Borghuis hebben wij een ruime collectie aan verschillende stijlen. Zo staan er in onze showroom maar liefst 14 soorten keukens met allemaal hun eigen unieke kenmerken. Van een modern tintje tot aan een industriële look, wij hebben altijd een keuken die bij jou past! In onze online showroom kun je al deze verschillende keukens al een vast bekijken, zo kun jij al een vast inbeelden hoe deze staan in jouw keuken in Coevorden. Daarnaast ontvangen onze experts jou natuurlijk graag in de showroom om alles over de keukens en keukenstijlen te vertellen. Maak dus snel een afspraak!

Apparatuur voor jouw keuken in Coevorden

Een nieuwe keuken is natuurlijk niet af zonder de beste apparatuur. Daarom werken wij samen met een selectie aan top merken die voor meer gemak en kookplezier moeten zorgen in jouw keuken in Coevorden. Hiervan zullen wij een paar merken die niet mogen ontbreken in jouw keuken kort toelichten. Om te beginnen bij het merk BORA. De keukenapparatuur van BORA is op alle vlakken fantastisch. Zo kun je kiezen voor zowel een innovatieve kookveld afzuiging of één van hun flexibele ovens. Met een kookveld afzuiging van BORA zijn kookdampen en -geuren verleden tijd. Dit komt doordat het afzuiging systeem verwerkt zit in de kookplaat. Op deze manier worden alle dampen meteen weggezogen. Daarnaast ziet dit systeem er ook nog eens stijlvol uit.
Zeg je koken, zeg je NEFF. Bij NEFF staat kookplezier altijd voorop, wat er voor zorgt dat de gebruiker altijd centraal staat in hun designs. Hierbij wordt altijd gezocht naar de meest praktische oplossingen. Hier ligt dan ook de specialiteit van NEFF. Kijk bijvoorbeeld eens naar de handige ‘slide & hide’, dit is een ovendeur die volledig inschuifbaar is. Zo creëer je meer werkruimte en behoud je dezelfde inhoud van de oven. Verder heeft NEFF ook het beste heteluchtsysteem ontwikkeld, namelijk de ‘CircoTherm’. Dit systeem voorziet de hele oven van een gelijkmatige verdeling van hete lucht. Naast deze twee systemen ervaar je alles van NEFF in de showroom van Borghuis.
Wat is een keuken in Coevorden nou zonder een kraan die alles kan? Kies daarom voor een Quooker kraan. Met een Quooker kraan kies je niet alleen voor gemak, maar ook voor duurzaamheid. Naast dat deze kraan kokend water geeft, heb je ook de mogelijkheid tot gekoeld, bruisend en gefilterd water. De Quooker kraan is dus ideaal voor iedereen en kan bij jou niet ontbreken. Lees meer over de Quooker kraan op onze site of ervaar hem zelf in onze showroom.

Ben jij benieuwd naar één van deze of één van onze andere merken? Kom dan langs in onze showroom en ervaar al onze merken!

Bora Pure bij Borghuis Keukens
Experts van Borghuis Keukens staan voor jou klaar!

Maak snel een afspraak!

Bij Borghuis maak je gemakkelijk en snel een afspraak voor jouw nieuwe keuken in Coevorden. Vul hieronder het formulier in en dan zien wij je snel in onze showroom in Klazienaveen. Vergeet bij je afspraak je inspiratieboekje niet mee te nemen, zodat onze experts meteen weten wat jij zoekt. Uiteraard kun je ook samen met één van onze experts een rondje door de showroom maken als je nog helemaal geen idee hebt wat voor keuken jij zoekt. Wij helpen je graag verder!