Breed scala aan huishoudelijke apparatuur van inventum

Inventum staat voor betaalbaar design en zet zich in voor de allerbeste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Gebruikersgemak en onderscheidende specificaties staan bij Inventum hoog in het vaandel. Het brede scala aan huishoudelijke apparaten biedt voor ieder wat wils. Daarnaast biedt Inventum een fantastische service aan op het gebied van het apparatuur. Er zit standaard 5 jaar garantie op het apparatuur van Inventum. Wie slim is, kiest Inventum!

Ga voor excellente schoonheid

Naast de reguliere lijn biedt Inventum ook een exclusieve lijn met inbouwapparatuur: Excellent Exclusief. De apparaten hebben exclusieve features tegen een aantrekkelijke prijs. Ze zijn luxe afgewerkt met hoogwaardige materialen en met aandacht voor het design is op ieder detail gelet. De apparaten zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze zijn uitgerust met de modernste technologieën en hebben tal van opties en functionaliteiten. Excellent Exclusief tilt elke keuken naar een hoger niveau!

Inventum staat achter zijn producten en dat laten wij zien door op al onze apparaten, maar liefst 5 jaar garantie te geven. Inventum producten hebben de kwaliteit, het gebruiksgemak en design om trots op te zijn! Wij zijn trotse partner van Inventum producten, verschillende producten hebben wij klaarstaan in onze showroom.

Oer-Hollands

Al vanaf het begin is Inventum een oer-Hollands merk. Wat in 1908 begon als een familiebedrijf met een kleinschalige fabriek voor elektrische apparaten, groeide al snel uit tot een begrip in de Nederlandse markt als totaalleverancier van huishoudelijke apparaten. De teksten op alle apparaten, handleidingen en verpakkingen van Inventum zijn 100% Nederlands. Dat geldt ook voor de klantenservice. Dat geeft een vertrouwd gevoel en maakt de producten van Inventum extra gebruiksvriendelijk.