Industriële keuken in Drenthe

BIJ BORGHUIS HEBBEN WE INDUSTRIËLE MODELLEN IN ONZE SHOWROOM

Bij heel veel klanten die terechtkomen in onze showroom horen we de vraag naar industriële keukens. hierdoor kunnen we opmerken dat de vraag naar industriële elementen in woningen groeien, hier spelen we op in. De nieuwste stijlen van keukens, met het nieuwste apparatuur en nieuwe industriële materialen. De donkere tinten gecombineerd met strakke, moderne elementen. Dit zijn echt de kenmerken van een industriële keuken. Het kiezen van de geschikte keuken voor uw huis is heel erg lastig maar wel erg belangrijk. De keuken is vaak een centraal punt in een huis, waar veel tijd wordt doorgebracht met familie en naasten. Maar wat zijn nou de verschillende mogelijkheden bij Borghuis keukens.

WAT ZIJN KENMERKEN VAN INDUSTRIËLE KEUKENS

Een industriële keuken is op heel veel verschillende manieren te herkennen. In de nieuwste industriële keukens zijn een aantal elementen vaak terug te vinden. Beton, staal, roest en hout zijn materialen die veel terugkomen in ontwerpen van industriële keukens. Onze adviseurs proberen alle onderdelen tot één geheel te maken en zo een fantastische industriële keuken neer te zetten. De strakke lijnen met dikke werkbladen van stevig materiaal geven de industriële keuken nog meer sfeer. Met al deze onderdelen kan je een prachtig industrieel geheel maken.

JE KUNT VERSCHILLENDE KANTEN OP MET INDUSTRIËLE KEUKENS

Zoals we wel vaker benoemen is de keuken volledig uw eigen keus. De keukens die we plaatsen zijn vaak volledig ontworpen naar de wens en behoefte van een klant. Eigenlijk zeggen we ook wel eens niets is te gek. Ook de industriële keukens kunnen we precies ontwerpen zoals u het wilt. Op deze manier is het mogelijk om ook verschillende stijlen met elkaar te mixen. In een industriële keuken werken met moderne elementen is vaak een leuke manier om verschillende stijlen te mixen. Het is echt een populaire stijl onder de klanten van Borghuis.

Nieuwbouw Emmen dat is de taak voor Borghuis

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN INDUSTRIËLE KEUKEN

De keukenshowroom van Borghuis bevat een aantal fantastische industriële showroommodellen. Met verschillende elementen en kenmerken is er voor ieder wat wils. In de showroom van Borghuis kan u echt ervaren hoe het is om in een industriële keuken te staan, je kan inspiratie opdoen en een adviesgesprek met onze adviseurs voeren. Alle keuzes en adviezen kunnen verwerken in een mooi 3D ontwerp, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van de nieuwe keuken. Gebruik ons contactformulier maar bellen of mailen is natuurlijk ook mogelijk. Hopelijk zien we u snel terug bij Borghuis!

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK OVER UW NIEUWE KEUKEN IN EMMEN