Marcel van dam makelaardij

PERSOONLIJK.
PROFESSIONEEL.
PUNCTUEEL.
WELKOM THUIS

Hard werken. Voluit gaan voor de klant. Altijd net een stap meer zetten dan anderen. En dat alles in een nuchtere en vriendelijke sfeer. Dat zijn wij van Marcel van Dam Makelaardij ten voeten uit. Vanuit Exloo zijn wij in een straal van 30 km actief in Zuid-Oost Drenthe met kopen, verkopen en taxeren van woningen. Voor bewoners van de streek maar ook voor geinteresseerden van buitenaf die willen komen genieten in Drenthe.

Marcel van Dam makelaardij
Marcel van Dam makelaardij

UW VEELZIJDIGE SPECIALIST.

Marcel van Dam Makelaardij is uw veelzijdige specialist voor appartementen, eengezinswoningen, vrijstaande woningen en ook woonboerderijen en ruime villa’s. Doorstromers en senioren herkennen in ons kantoor dezelfde stijl van onze mooie streek Zuid-Oost Drenthe: professioneel doorpakken voor de klant in een gemoedelijke sfeer. De ideale combinatie. U vindt deze bij NVM makelaar Marcel van Dam Makelaardij.

ONZE LOKALE KENNIS EN KUNDE.

Vooral actief zijn wij in Zuid-Oost Drenthe en een deel van Groningen binnen onder andere de zanddorpen en veendorpen. Bijvoorbeeld in Emmen verkopen en kopen we geregeld binnen de verschillende wijken zoals: Delftlanden, Parc Sandur, Rietlanden, Emmenmeer, Emmenhout en Angelslo.

Marcel van Dam makelaardij

KIES UW FAVORIETE GEMEENTE

Wij zijn vooral actief in de zanddorpen en veendorpen die deze regio kent. Gelegen binnen de volgende gemeenten: Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn, AA en Hunze, Stadskanaal en Vlagtwedde.