De merken die wij aanbieden bij Borghuis

NEFF APPARATUUR BIJ BORGHUIS

Koken kan mensen inspireren, en je kan echt even creatief bezig zijn. ”NEFF KEUKENAPPARATUUR INSPIREERT JOUW CREATIVITEIT IN DE KEUKEN”. Dit is het basisprincipe achter alles wat wordt gedaan bij NEFF. Onze rijke geschiedenis van ruim 140 jaar die begint in de Duitse stad Bretten heeft daar natuurlijk aan bijgedragen. In deze plaats in Duitsland start Carl Neff met het produceren en verkopen van kachels. De kok staat centraal in de innovatieve uitvoeringen van producten bij NEFF. Het idee dat niet het fornuis centraal staat, deze visie vormt nog steeds de basis van de moderne NEFF keukenapparatuur. Hiermee helpen we je om koken comfortabeler, gemakkelijker én leuker te maken. NEFF doet er alles aan om u te voorzien van de beste producten tijdens het koken.

SIEMENS APPARATUUR BIJ BORGHUIS

”Innovatie gedreven door nieuwsgierigheid”

 

Bij Siemens willen ze huishoudens elke dag van de lekkerste gerechten laten genieten.
Ga ervan genieten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten, elke dag wat speciaals maken kan veel gemakkelijker met de apparatuur van Siemens. Besteed minder tijd aan het huishouden en haal meer uit het leven. Siemens maakt het mogelijk met innovatieve en tijdbesparende inbouwapparatuur voor uw keuken. Uw leven gemakkelijker, comfortabeler en duurzamer maken kan allemaal met de producten van Siemens. Bij de producten van Siemens wordt er zelfs gekeken naar design. Het verduurzamen van keukenapparatuur is echt een passie van Siemens. U wilt onbezorgd van uw keuken genieten? Dan moet u echt eens kijken naar het apparatuur van Siemens. Dan begint u echt met leven.

BORA APPARATUUR BIJ BORGHUIS

De visie van Bora? ”The end of normal” Het einde van de zichtbare. Dat betekent: bijna grenzeloze designvrijheid, schone lucht, een vrij, onbelemmerd zicht en een stille kookervaring. Ga mee in de gestarte revolutie van Bora, zij doen dit door buitengewone producten met buitengewone ervaringen. De reinigingscomfort van producten van Bora is ook enorm hoog.

QUOOKER APPARATUUR BIJ BORGHUIS

Kokend water uit je keukenkraan? De Quooker is ”de kraan die alles kan” Jaren geleden werd dit als onmogelijk gezien, maar nu verovert de Quooker alle keukens en is die niet meer weg te denken. De Quooker kranen zijn volledig ontworpen met het oog voor gemak en duurzaamheid. Bekijk het verhaal op on ze Quooker pagina.

BOSCH APPARATUUR BIJ BORGHUIS

De garantie voor kwaliteit is iets wat Bosch als geen ander kan garanderen. Huishoudelijk apparatuur van Bosch zijn echt fantastisch, met oog voor design en kwaliteit loop het voorop in de wereld van het keukenapparatuur. Strakke ontwerpen met het oog op duurzaamheid en lange levensduur. Bij Bosch kunnen ze de huishoudelijke taken niet wegnemen maar Bosch producten kunnen het wel een stuk makkelijker en comfortabeler maken.

BORETTI APPARATUUR BIJ BORGHUIS

”Creëer de Italiaanse lifestyle in eigen huis”

 

Fantastische Italiaanse designs met innovatieve manieren van gebruik. Bij Boretti kan je een speciale plek creëren waar u volledig kan genieten. Mooie recepten op tafel zetten met het gemak van Boretti is niet meer weg te denken. Al meer dan 25 jaar is Boretti bezig om huishoudens te voorzien van Italiaanse designs. Zij produceren hoogwaardige producten met de voorliefde voor de Italiaanse keuken. Laat u inspireren op onze Boretti pagina!

LIEBHERR APPARATUUR BIJ BORGHUIS

Koelingen van Liebherr bieden de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, het bedienen van koelingen en duurzaamheid. De koelkasten bieden ultiem gebruiksgemak en daarom kiezen er zoveel mensen voor een Liebherr, maar waarom is het gebruiksgemak zo hoog? Ontdek het op de pagina van Liebherr.

 

Tijdens het leven veranderen je behoeften. Je gaat studeren, samenwonen, krijgt kinderen of je geniet van je oude dag. Voor iedere fase in het leven biedt Liebherr de ideale oplossing voor koelen en vriezen.

JANSEN & DE BONT BIJ BORGHUIS
GEBAREN GESTUURDE VERLICHTING

Jansen & de Bont houdt zich sinds 2014 be­zig met het creëren van lichtobjecten waarin, naast aandacht voor geraffineerd design en de unieke bediening door middel van hand­gebaren (gesture control), een vleugje magie wordt meegegeven aan zijn armaturen.