Apparatuur in jouw keuken

De beste apparatuur voor jouw nieuwe keuken

Bij Borghuis hebben wij altijd de beste apparatuur voor jouw nieuwe keuken. Doordat wij samenwerken met alleen de beste merken van de hoogste kwaliteit, zorgen wij voor een stukje extra gemak en kookplezier in jouw keuken. De apparatuur voor in jouw nieuwe keuken is misschien niet meteen het eerste waar je aan denkt, maar is natuurlijk wel heel erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld een na over wat voor soort oven, gas- of inductieplaat of andere apparaten er niet mogen ontbreken in jouw keuken. Dit maak de zoektocht naar een nieuwe keuken een stukje eenvoudiger. Omdat dit een groot onderdeel is van de zoektocht naar een nieuwe keuken, helpen wij daar graag bij!

StudioLine oven Siemens
Het apparatuur van Bosch bij Borghuis Keukens

Verduurzamen van jouw keuken met onze apparaten

Bij de keuze voor de apparatuur in jouw nieuwe keuken, kun je rekening houden met duurzaamheid. Bij Borghuis helpen we je graag om te kiezen voor de meest duurzame apparaten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Quooker kraan. Met de kraan hoef je niet meer te wachten op je waterkoker, wat veel stroom vreet. Ook is een pannetje water op het fornuis aan de kook brengen verleden tijd. Met de Quooker kraan heb je namelijk meteen kokend water uit de kraan stromen. Daarnaast geeft een Quooker kraan ook gekoeld, bruisend en gefilterd water. Naast een Quooker kraan zijn er natuurlijk ook nog andere manieren om jouw nieuwe keuken te verduurzamen. Door van een gasfornuis over te stappen op een inductiekookplaat kun je veel energie besparen waardoor jouw keuken een stukje duurzamer wordt. Ook bij de aanschaf van een nieuwe koelkast kun je letten op duurzaamheid, door te kijken naar de energielabels. Onze partners zij altijd bezig met verduurzaming, dus de meest duurzame en de beste apparaten voor jouw nieuwe keuken, vind je bij Borghuis!

Kies de apparaten die bij jouw nieuwe keuken passen

Er zijn voor jouw nieuwe keuken natuurlijk talloze opties. Hierbij kan het lastig zijn een keuze te maken welke bij jouw nieuwe keuken past. Neem daarom gerust eens een kijkje op onze site waar wij al onze partners stuk voor stuk benoemen. Hier kun je al een goed beeld krijgen over de verschillende merken en waar zij voor staan. Je kunt hier dus de nodige inspiratie opdoen over welke apparatuur in jouw keuken moet komen. Ook kun je onze experts in de showroom vragen om advies!

Bora bij Borghuis Keukens
Experts van Borghuis Keukens staan voor jou klaar!

Maak snel een afspraak!

De beste apparatuur voor jouw nieuwe keuken kun je komen ervaren in onze showroom in Klazienaveen. Maak dus snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor in jouw nieuwe keuken samen met één van onze experts. Wij staan altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden die jij hebt over onze merken. Tot snel in onze showroom!