Borghuis keukens 4 jaar

Borghuis keukens is jarig

Feest in klazienaveen

Aan de Mizar 12 in Klazienaveen is het feest! Borghuis Keukens viert haar 4-jarig bestaan. En dat doen Jeroen Borghuis en zijn team maar liefst de hele maand! Naast de feestelijke jubileumdag op zaterdag 12 maart (met live cooking door topkok Rob Pijpstra) wordt het jubileum van 1 tot en met 31 maart gevierd met een mooi cadeau voor iedere Borghuis klant én een verrassende culinaire winactie.

Wij staan voor jou klaar!

Het begin van een keukenbedrijf

Onderscheiden door het leveren van kwaliteit

Vier jaar geleden startte het avontuur voor Borghuis Keukens. Het begin van een keukenbedrijf dat zich wilde onderscheiden door het leveren van kwaliteit. Niet alleen van keukens maar ook kwaliteit van adviezen en service. Vanuit de visie ‘aanpakken, afspraken nakomen en kwaliteit leveren met een nuchtere vanzelfsprekendheid’ groeide Borghuis Keukens in vier jaar tijd uit tot één van de meest gerenommeerde keukenbedrijven van Noord-Nederland. In veel huishoudens wordt inmiddels gekookt, gegeten en genoten in een Borghuis Keuken!

Samenwerking met top partijen

Samen mooie dingen maken

Naast de particuliere markt is Borghuis ook te vinden in succesvolle samenwerkingen met lokale top partijen zoals bijvoorbeeld Brands Bouw. Borghuis Adviseur Falko Bras werkt met deze bouwonderneming samen in projecten waarbij prachtige nieuwbouwwoningen voorzien worden van een kwaliteitskeuken van Borghuis Keukens. Inmiddels is het project aan de Eikenwal afgerond en zijn de projecten aan Rietgoornzoom en Horstenzoom in de wijk Delftlanden en het Bendienplein in Emmen Centrum volop in ontwikkeling.

Keukens in nieuwbouw van Borghuis

Quooker cube cadeau

Wie jarig is trakteert

Vier jaar Borghuis Keukens wordt gedurende de hele maand maart gevierd met mooie (win)acties. Zo is er een geweldige actie met de Quooker kokend water kraan. Bij aanschaf van een Quooker krijg je gedurende de actiemaand een Quooker Cube Gekoeld Bruisend Water cadeau. Heerlijk gekoeld bruiswater uit je eigen kraan; een prachtig en verfrissend geschenk!

Win een privé chef-kok

Dat gaat leuk worden

Daarnaast maakt iedereen die in maart bij Borghuis Keukens een keuken aanschaft, kans op een privé chef-kok bij je thuis! Een geheel verzorgde avond waarbij je niet alleen kunt genieten van je nieuwe keuken, maar ook nog eens van de heerlijkste gerechten die in jouw keuken, speciaal voor jou, bereid worden door een topkok!

Live cooking met topchef rob pijpstra

Op zaterdag 12 maart a.s. is de showroom van Borghuis omgetoverd tot het live cooking toneel van topchef Rob Pijpstra. Rob, bekend van zijn kookkunsten bij Parc Sandur en zijn medewerking aan ‘Kindermenu 2.0’ en ‘Kok in de klas’ in de gemeente Emmen, kookt die dag de sterren van de hemel. Iedereen -jong en oud- met liefde voor lekker kokkerellen is van harte uitgenodigd om zich te laten inspireren en uiteraard te genieten van een drankje en de lekkere gerechten die Rob bereidt.