Afgeronde nieuwbouwprojecten

Op deze pagina vinden jullie een overzicht van onze afgeronde nieuwbouwprojecten. Sinds de start van Borghuis Keukens in 2018 hebben we inmiddels meerdere leuke projecten mogen afronden.

Keukenzaak in de regio

Bent u opzoek naar uw droomkeuken dan is Borghuis keukens de perfecte plek voor u. Bij ons kunt u terecht met al uw wensen en vragen. Zoekt u een industriële keuken in Emmen? Of zoekt u een moderne keuken in Coevorden? Alles is mogelijk bij Borghuis keukens. Wij hebben een fantastische showroom in Klazienaveen en u bent hier altijd welkom als u vragen heeft, maar ook als u een keertje inspiratie op wil doen voor uw droomkeuken. Onze adviseurs zullen u altijd vakkundig advies geven en wij zorgen altijd dat bij aankoop van een keuken de service uitstekend is. Wij staan voor iedereen klaar. Je kunt kiezen uit een breed assortiment voor elk budget, voor elk type woning en voor elke keukenmaat.

Keuken kopen Emmen

Bent u opzoek naar keuken in de regio van Emmen? Dan kunt u altijd terecht bij Borghuis in Klazienaveen. Een moderne keuken in uw nieuwe huis in Emmen? Zorg ervoor dat er niks mist aan de keuken en regel alles tot in perfectie bij Borghuis keukens. Kom langs in onze showroom of maak online een afspraak op onze site. Een nieuwe keuken koop je niet vaak in je leven, dit gebeurt hooguit 1 of 2 keer. Kies dus de perfecte partij waarmee je in zee gaat en kom ook eens langs bij Borghuis keukens. Wij maken een ontwerp voor u en dan kunt u altijd beslissen of u in zee wil gaan met Borghuis keukens. Wij willen vanuit Borghuis advies geven waar u echt wat aan heeft. Een belangrijk punt voor Borghuis keukens is dat we het hele proces samen doorlopen. Wij bepalen geen dingen voor u en alle keuzes die u maakt zijn totaal vrij. Kom je een keuken kopen vanuit Emmen dan zijn wij heel makkelijk bereikbaar en kan je bij ons vrij parkeren.

Keuken kopen Noord-Nederland en Oost-Nederland

Borghuis keukens is de leverancier voor iedereen in de regio Noord-Nederland, maar wij zijn ook heel toegankelijk voor mensen uit de regio Oost-Nederland. Dus bent u opzoek naar een nieuwe keuken dan kunt u altijd bij Borghuis inspiratie opdoen. Woont u in Enschede dan bent u in een uurtje rijden bij Borghuis om uw nieuwe keuken uit te zoeken. Dus bent u in Oost-Nederland op zoek naar een nieuwe keuken, vergeet dan zeker niet om te informeren bij Borghuis keukens. Wij hebben een fantastisch aanbod en voor alle wensen zijn er mogelijkheden om in te spelen op die desbetreffende wensen. Ook als u vanuit bovenin Drenthe komt kunt u altijd bij Borghuis keukens terecht. Vanuit Assen is het een kleine 50 minuten om bij Borghuis te komen, dus als u uw nieuwe droomkeuken niet kan vinden in de buurt van Assen. Vergeet dan niet om langs te komen bij Borghuis keukens en kijk wat de mogelijkheden zijn.

Afstanden tot Borghuis keukens vanuit verschillende plekken:

Het is super interessant om te weten voor u of het een te overbruggen afstand is voor een nieuwe keuken. Hieronder staan een paar plekken en daarbij de afstand in minuten.

 

– Enschede, +- 65 min.

 

– Assen, +- 50 min.

 

– Zwolle, +- 50 min.

 

– Groningen, +- 65 min.

 

– Hardenberg,  +- 30 min.

 

– Hengelo, +- 65 min.

 

Uit deze gegevens kan je zien dat Klazienaveen vanuit heel veel plekken makkelijk te bereiken is. Dus aarzel niet en plan een afspraak in met Borghuis keukens en doe inspiratie op in onze showroom of laat u adviseren door één van onze adviseurs.