Actievoorwaarden

 1. De organisator van de win actie is Borghuis Keukens
 2. Het deelnemen is geheel kosteloos en er is geen verplichting tot aankoop om mee te doen aan de winactie. Door deel te nemen aan de winactie accepteer je de algemene voorwaarden.
 3. Borghuis Keukens is altijd in staat iemand te diskwalificeren. Een reden kan zijn het overtreden van de algemene voorwaarden of de actie te manipuleren.
 4. Om deel te nemen moet de deelnemer minstens 18 jaar of ouder zijn.
 5. Om deel te nemen aan de winactie is het aankopen van een keuken, verplicht en het volgen van onze socials.
 6. Om deel te nemen is het ook verplicht om je aan te melden voor de nieuwsbrief.
 7. De winnaar wordt bekend gemaakt via de socials en daarnaast nemen we ook persoonlijk contact op.
 8. De reis naar New York wordt volledig vergoed tot 2500 euro.
 9. De vakantie of prijs is niet inwisselbaar voor geld en zijn niet op naam overdraagbaar.
 10. De uitslag van de winactie is definitief. De uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wij behouden het recht om de winactie geheel of gedeeltelijk op te schorten of aan te passen.
 11. Borghuis Keukens behoudt zich ten alle tijden het recht om deze voorwaarden te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.
 12. Borghuis Keukens of hulppersonen zijn niet aansprakelijk voor enige eventuele vermogensschade en/of een ander nadeel door de actie. De uitsluiting van aansprakelijkheid vervalt als de schade is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van Borghuis Keukens.
 13. Elke deelnemer gaat er mee akkoord dat zijn gegevens worden opgeslagen in de database. Ook geef je toestemming om ingeschreven te zijn voor de nieuwsbrief. Deze is ten alle tijden uit te schrijven via de e-mail of website.
 14. Het Nederlands recht is ten alle tijden van toepassing binnen deze actie.