Uw huis verbouwen en op zoek naar de nieuwste stijl in de nieuwe keuken

UW HUIS VERBOUWEN IS EEN LASTIG PROCES

Wanneer u begint met de verbouwing van uw huis zit u natuurlijk vol met inspiratie voor uw nieuwe keuken of nieuwe badkamer. Maar op een gegeven moment komen er bepaalde voorwaarden naar voren en bepaalde limieten. Een bepaald budget en een bepaalde oppervlakte zijn voorbeelden van deze voorwaarden.

 

Maar wat kost een nieuwe keuken precies? Eigenlijk is dit heel erg snel te beantwoorden, u kunt het zo gek maken zoals u zelf wilt. De duurste apparatuur of een goedkopere optie, het echte natuurstenen aanrechtblad of toch voor een kunststof blad gaan. Het is allemaal mogelijk bij Borghuis keukens. Bij ons vindt je wel echte kwaliteit keukens, dus u kan niet verwachten dat u met een minimaal budget de perfecte keuken gaat vinden.

WAAROM ZOU U VOOR BORGHUIS KIEZEN?

Wij zetten uw wensen centraal en gaan verder met uw behoeftes. U zoekt iets en wij willen u hierin helpen en ondersteunen. Maar van ons kan je ook verwachten dat je een eerlijk antwoord krijgt. Adviseurs van Borghuis zullen u vertellen wanneer iets niet mogelijk is of wanneer een andere optie geschikter is in uw situatie.

  • Uw ondersteunen in de verschillende keukens die aangeboden kunnen worden. Wij hebben een grote hoeveelheid aan verschillende opties op het gebied van keukens. Verschillende apparatuur en verschillende materialen. De keuze wordt hierdoor alleen maar lastiger. Wij laten u voorbeelden zien en zorgen dat u een goed beeld heeft van de verschillende opties.
  • De adviseurs van Borghuis laten u vrij om alle wensen en behoeftes aan te geven, maar wanneer er betere opties zijn wordt dit besproken. Wij willen het beste voor u! Maar hiervoor moeten wij een goede afstemming hebben van uw wensen en het realiseerbaar maken van een keuken. Samen komen wij er wel uit!
  • Bij ons in de showroom vindt u altijd de mooiste producten van de grootste merken in de keukenbranche. Bij ons zijn kwaliteit en service twee punten die wij erg hoog in het vaandel hebben staan. Op onze projectenpagina kan je alle voorgaande projecten terugzien en zie je een aantal fantastische projecten. Een nieuwe keuken in Emmen of een nieuwe keuken in een mooie nieuwbouwwijk? Wij pakken alle projecten met passie aan.

BORGHUIS HEEFT DE NIEUWSTE STIJLEN IN HUIS

Borghuis Keukens is een specialist op het gebied van keukens, wij willen meegaan met de markt. Hierdoor zorgen wij er altijd voor dat onze adviseurs op de hoogte zijn van de nieuwste trends en nieuwste stijlen. Onze adviseurs kunnen u vertellen wat zij vaak zien in de nieuwste keukens, niet alleen qua kleuren en materialen. Maar ook op het gebied van keukenapparatuur. Wat zijn de nieuwste technologieen en wat zorgt ervoor dat het ene keukenapparaat beter is dan het andere keukenapparaat? Wij kunnen u van advies voorzien, en aan het eind heeft u uw droomkeuken gekozen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK OVER UW NIEUWE KEUKEN IN EMMEN