Steel

CUCINE BY STEEL. UNA PRESENZA DI STILE

Storia

Steel is een Italiaans bedrijf met een lange familie traditie. Gelegen in Carpi, in de buurt van Bologna, en opgericht in 1999, is het eigendom van en wordt gerund door de familie Po, sinds drie generaties ware experts in de productie van kookapparatuur.  Het oorspronkelijke bedrijf is door Angelo Po in 1922 opgericht: zijn vakmanschap in het verwerken van roestvrijstaal resulteerde in de productie van de eerste handgemaakte kachels en later in de productie van hoogwaardige apparatuur voor restaurants.

 

Vandaag is Steel vooruitstrevend in het vervaardigen van fornuizen. Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan het design en de professionele aanpak van deze onderneming. In het Steel assortiment zijn diverse collecties te vinden, zoals GenesiAscotEnfasi en Oxford allemaal met een eigen oorspronkelijk design.

1935 – Angelo po

And his first range cooker

FORNUIZEN VAN STEEL
UNA REALTA’ IN EVOLUZIONE

Elke dag ontwerpen we fornuizen die onze passie voor schoonheid en functionaliteit vertolken. Apparaten gemaakt van zuiver roestvrij staal, een materiaal dat we sinds drie generaties ambachtelijk vormgeven. Een cultuur van uitmuntende prestaties, echt Made in Italy.

 

Wij willen dat een Steel apparaat herkenbaar is door de details, de zorg tijdens het productieproces, de keuze van kleuren en afwerkingen, de professionele prestaties, uniek voor huishoudelijk apparaten omdat gekenmerkt door zorgvuldig gebruik van ergonomie.

 

Steel staat precies tussen traditioneel en modern. Exclusieve apparaten die we opdragen aan alle kenners van haute cuisine en design.

BORGHUIS KEUKENS
ERKEND DEALER STEEL

Wij zijn erkend leverancier van Steel fornuizen.

 

Wil je Steel in het echt ervaren kom dan gerust eens naar onze showroom aan de Mizar 12 in Klazienaveen.

 

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van deze gave fornuizen.

OOK OP ZOEK NAAR EEN KEUKEN? MAAK SNEL EEN AFSPRAAK