QUOOKER KRANEN BIJ BORGHUIS

Het gemak van de Quooker kranen ervaar je bij Borghuis. Wij hebben de collectie van Quooker in ons assortiment opgenomen voor de beste ervaring in jouw keuken. De revolutionaire kraan zorgt tegenwoordig niet alleen voor kokend water, maar levert ook bruisend en gefilterd water. De Quooker kraan zorgt niet alleen voor gemak, maar is ook nog erg duurzaam.

VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Bij Quooker heb je de keuze uit verschillende varianten. Elke variant heeft zijn eigen kenmerken die allemaal uniek zijn. De verschillende uitvoeringen zijn allemaal in ons assortiment te vinden:

  • Quooker Flex;
  • Quooker fusion round;
  • Quooker fusion square;
  • Nordic twintaps;
  • Nordic single tap.

Bij de Quooker flex heb je het unieke element van een flexibele uittrek slang, wat ideaal is voor bijvoorbeeld de afwas. Deze Quooker kraan is de combineren met de Quooker CUBE om hem zo helemaal compleet te maken. Zo geeft de kraan naast warm, koud en kokend water ook bruisend en gefilterd water.
Kies je voor een twintap, dan kies je voor een kraan die in hoogte verstelbaar is. Daarnaast is deze uiteraard ook te combineren met een Quooker CUBE voor bruisend en gefilterd water.

ENERGIE BESPAREN MET DE QUOOKER KRAAN

We haalden het net al even aan, de duurzaamheid van een Quooker kraan. Doordat de kraan meteen kokend water geeft hoef je dus niet te wachten op de waterkoker die stroom vreet. Ook is het wachten tot je pannetje water kookt verleden tijd. Het is natuurlijk belangrijk om te verduurzamen in jouw keuken en daarom is de Quooker een must in jouw keuken. Naast de Quooker kraan zijn er nog andere manieren om jouw keuken te verduurzamen. Bij Borghuis vinden wij dit heel belangrijk en daarom houden wij daar ook rekening mee bij onze producten.

STAP 1: INSPIRATIE OPDOEN